Aleksandra jučer emotivno otkrila: ‘Baka i djed živjeli su u Zagrebu 20 godina, a danas smo posjetili tu kuću’

Aleksandra Prijović s djedom i bakom posjetila je kuću u kojoj su živjeli u Zagrebu (Foto: CROPIX/Instagram/kolaž)

Aleksandra Prijović sinoć je u zagrebačkoj Areni održala četvrti uzastopni koncert, a kao i na prethodna tri, u publici su ju vjerno podržali baka i djed. Upravo njima, pjevačica je posvetila pjesmu ‘Sve po starom’, za koju je istaknula kako joj je jedna od najemotivnijih, a ujedno je otkrila i neke nepoznate detalje o njihovom životu.

Aleksandra Prijović (Foto: Extra FM/Mario Poje)

‘Moji baka i djed živjeli su u Zagrebu 20 godina i danas, poslije 30 godina, sam išla s njima vidjeti kuću u kojoj su živjeli‘, rekla je Aleksandra pred prepunom Arenom.

‘Hvala vam što ste uvijek tu za mene. Voli vas vaša unuka najviše na svijetu’, poručila im je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)


Moderna baka

Inače, nakon prvog koncerta, Aleksandra je ponosno pričala o djedu i baki, a onda se pohvalila i kako joj je baka prava stručnjakinja za društvene mreže.

‘Ma vi ne znate. Moja baka je moderna baka. Ona ima i Instagram. Jako mi je bitno da je moja obitelj pored mene’, rekla je.

Arena poludila kad su Prijovićka, Rozga i Brena zajedno zapjevale hit koji sigurno znate

‘Uvijek se trudim udovoljiti im na svaki način, ali njima ne treba ništa. Skromni su. Tako su i mene odgojili. Meni je dovoljno da bude dobar nastup i da sve prođe kako treba, a to je i njima najbitnije’, zaključila je pjevačica koja je sinoć oduševila publiku izborom gošći na koncertu.

Aleksandra Prijović održala četvrti uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni
(Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Prijovićki su se, između ostalih, na pozornici pridružile Jelena Rozga, s kojom je otpjevala nekoliko hitova poznate Splićanke, a potom i Lepa Brena nakon čega su sve tri zajedno otpjevale ‘Hajde da se volimo’.

 


Komentari