ZDRAVE DOMAĆE LEPINJE STIŽU NA VAŠU KUĆNU ADRESU! Zagrepčani tvrde da su bolje nego one iz dućana i fast food-ova!

Foto: Facebook / Zdravi domaći kruh iz krušne peći

Zaželite li se u svom domu, uz roštilj ili za sendvič, lepinja baš poput onih iz restorana i fast food-ova, mi znamo gdje ih možete nabaviti! A vlasnik nam je potvrdio da su čak i bolje od onih u kojima obično vani dobivate svoje ćevape ili sendviče.

Pekara Turtle, dobro poznata svima koji često prolaze Črnomercem, uvela je novu uslugu koja je oduševila Zagrepčane. Naime, sada možete naručiti somun ili lepinje iz krušne peći ravno na svoju kućnu adresu, bilo gdje u Zagrebu

“Radi se o zdravim lepinjama jer u njih ne stavljamo nikakve aditive niti druge dodatke. Pravimo ih tehnikom duže fermentacije koja nam omogućuje zdraviju proizvodnju”, ispričao nam je vlasnik pekare Turtle.

Lepinje do vas dolaze zamrznute, a u zamrzivaču vam mogu stajati i do pola godine! Kada ih poželite jesti, dovoljno ih je samo ostaviti 15 minuta na sobnoj temperaturi, a pekar nas je uvjerio da će odmah nakon postupka odmrzavanja biti mekane kao i kad su izašle iz krušne peći.

“Možete ih staviti na roštilj, u toster za topli sendvič, a možete ih staviti i u pećnicu. Ali za dodatnim zamrzavanjem nema potrebe jer su savršene i spremne za jelo nakon 15-tak minuta na sobnoj temperaturi. Možete naručiti i svježe, ali takve narudžbe primamo eventualno u popodnevnim satima”, objasnio je vlasnik pekare Turtle, i dodao je kako većina lepinja u lokalnim restoranima i fast food-ovima ustvari dolazi iz Bosne, dok su ove proizvedene upravo na Črnomercu.

Inače, naručiti morate dan prije nego ih želite dostavljene, a u nekim slučajevima će vam ih dostaviti i isti dan. Težina jedne lepinjice iznosi 200 grama, a možete naručiti pakiranje od 5, 10 i 30 komada. Cijena po komadu iznosi 3.50 kune, dok je cijena za 30 komada 90 kuna.


Iz ove pekare možete naručiti i domaći zdravi tost kruh, za koji korisnici kažu da je mnogo bolji od kupovnog. Osim toga, u ponudi imaju i zdravi obiteljski kruh od čak 3300 grama, ali i proizvode poput kukuruzne pogače te raznih vrsta pizza.


Komentari