‘ZRAČENJA SU VRLO BOLNA’ Jasmin Stavros otkrio tešku dijagnozu: ‘Daj Bože da to ne bude, bilo bi pogubno za mene’

Jasmin Stavros (Foto: Tomislav Krišto/CROPIX)

‘Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja još da možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene’, potpuno iskren bio je Jasmin Stavros, popularni glazbenik koji prolazi kroz najteže dane u životu.

‘Sad me užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna i moram leći i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali istrpim tih deset minuta’, izjavio je za In Magazin Nove TV.

Dodao je da je za bolest doznao u siječnju ove godine. Nakon bolova u trbuhu, doznao je da ima čir na dvanaestercu pa je hitno operiran u Karlovcu. Tamo je dobio sepsu pa je ostao dulje od predviđenog, a onda je prebačen u Vinogradsku u Zagreb.

‘Bog će sve to posložiti’

‘Evo tek je drugi dan zračenje i treba proći jedno pet, šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Sad se osjećam da ću se oporaviti i doktori i sestre i svi koji rade ovdje si stvarno daju maksimalno truda’, objasnio je Jasmin i dodao da u ruci stalno ima krunicu.

‘Vjerujem da će Bog to sve posložiti’, zaključio je popularni pjevač koji je zbog zdravstvenog stanja otkazao sve predstojeće koncerte.



Komentari