Znate li odgovor: Zbog pitanja u Potjeri lovac i natjecatelj prasnuli u smijeh

Pitanje ih podsjetilo na političke aktualnosti (FOTO: HRT)

Popularni kviz Potjera nastavlja oduševljavati gledatelje svojim neizvjesnim trenucima, a u nedavnom izdanju lovca Krešimira Sučevića Međerala i natjecatelja Ivana tijekom igre dočekali su zanimljivi odgovori.

Naime, jedno od pitanja bilo je: “Koji album Daleke obale otvara ‘Ona je plesala, a zatvara pjesma On je voli brodove’” glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori su bili: A Di si lipa, B Di si radosti i C Di si ti. Točan odgovor bio je “Di si ti”. Nakon što je pročitao pitanje, voditelj Joško Lokas istaknuo je kroz smijeh:

“Aktualna ponuda. Dobro”, rekao je, a ponuda odgovora nasmijala je i lovca i natjecatelja.

Lovac i natjecatelj prasnuli u smijeh (FOTO: HRT)

Rimac i Turudić

Inače, Ivan je igrao za 4.000 eura te je uspio pobjeći lovcu, a u završnoj potjeri našao se s još jednim članom tima, Igorom, koji je u završnu potjeru donio 3.000 eura. Tim je zajedno imao 16 koraka prednosti, no stigao ih je lovas te su kući otišli praznih džepova.

Zbog gafa natjecateljice u Potjeri reagirao i hrvatski tenisač: Znate li vi odgovor


Podsjetimo, ponuda odgovora se referirala na tekstove poruka između Josipe Pleslić ex Rimac i suca Ivana Turudića, koje su nedavno dosjele u javnost. “Di si radosti”, napisala mu je Rimac, dok je on njoj odgovorio: “Di si lipa”. Poruke su razmjenjivali godinama.


Komentari