Zna se tko je ubojica zvijezde ‘Prijatelja’: Njegove posljednje riječi tjeraju suze na oči

Matthew Perry (Foto: Instagram screenshot)

Jasveen Sangha, poznata kao “Kraljica ketamina”, jedna je od pet osoba koje američki tužitelji optužuju za opskrbu slavnog glumca Matthewa Perryja, koji je glumio Chandlera u “Prijateljima“, ketaminom, zbog čega je umro od predoziranja, prenosi BBC.

Sangha se suočava s devet optužbi, uključujući distribuciju ketamina koja je rezultirala smrću. Na sudu se izjasnila da nije kriva, a ostaje u pritvoru do suđenja u listopadu.

Prema optužnici, Sangha je počela opskrbljivati Perryja ketaminom u listopadu 2023. godine, a tužitelji tvrde da je bila svjesna opasnosti koje droga predstavlja. Također je optužena za povezanost s još jednom smrću zbog predoziranja ketaminom iz 2019. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)


‘Daj mi još jednu veliku’

Sangha je navodno prodavala drogu iz svoje kuće u Sjevernom Hollywoodu, gdje su istražitelji pronašli velike količine ketamina i drugih droga. Živjela je luksuznim životom koji je često prikazivala na društvenim mrežama.

Neda Ukraden progovorila o najtežim trenucima života: ‘Dugo si nisam oprostila, jako sam patila’

NBC je objavio da je iz sudskih dokumenata vidljivo da je fatalnu dozu ketamina glumcu dao njegov asistent Kenneth Imawasa. Preciznije, na dan smrti Perry je tri puta od asistenta tražio da mu da injekciju. Nedugo prije no što je umro u kadi, Perry je od Kennetha Iwamase tražio da mu da još jednu veliku dozu ketamina, treću toga dana.

Asistent ga je poslušao i otišao obaviti neke poslove, ostavivši glumca u masažnoj kadi, a kada se vratio, glumac je bio mrtav. Tako su, izgleda, “daj mi jednu veliku dozu” bile njegove posljednje riječi. Ako bude osuđena po svim optužbama, Sanghi prijeti minimalna kazna od 10 godina zatvora, a maksimalno doživotna kazna.


Komentari