ZLATNE GRUDI LEPE BRENE SU NAJGLEDANIJE: Otprilike svaki drugi gledatelj na Staru je godinu gledao ovu haljinu!

Foto: Instagram

Novogodišnji program Nove TV izazvao je polemike na društvenim mrežama, a i u medijima – neki su ga, naime, nazvali ‘paradom kiča’, neki ‘priredbom koja je ostala u prošlosti’, ali brojke kažu da se upravo to najviše sviđa hrvatskim gledateljima.

Naime, s Nove TV su se pohvalili rezultatima koji govore da je njihov novogodišnji program bio uvjerljivo najgledaniji.

‘Novogodišnji program Nove TV, koji već tradicionalno na male ekrane donosi nastupe najpoznatijih izvođača iz zemlje i regije, i ovoga je puta osigurao najzabavniji i najveseliji ispraćaj stare godine, a da je najviše gledatelja upravo uz Novu TV zakoračilo u 2023. godinu potvrđuju podaci o gledanosti emisije ‘I godina Nova 2023.’ koja je ostvarila 47 posto udjela u gledanosti. Otprilike svaki drugi gledatelj pred malim ekranima zabavljao se uz dobro raspoložene i raspjevane zvijezde, a u posljednjoj minuti stare godine više od 740 tisuća ljudi dočekalo je Novu gledajući upravo program Nove TV’, poručili su s te televizije.

Foto: Nova TV

Tradicionalno, u ‘najluđoj noći u godini’ nastupila je čitava plejada izvođača iz Hrvatske i regije. Gledatelji su staru godinu ispratili uz najveće hitove Maje Šuput, Jasmina Stavrosa, Halida Bešlića, Mate Bulića, Mejaša, Željka Bebeka, Lidije Bačić, grupe Vigor i mnogih drugih, a pridružili su im se i glumci serije ‘Kumovi’ poput Momčila Otaševića, Ane Uršule Najev, Barbare Vicković, Stojana Matavulja, Petre Kraljev i Ratka Glavine.

Daleko najviše pozornosti privukla je Lepa Brena, i to zahvaljujući haljini u kojoj je otpjevala svoje aktualne hitove. Haljinu je kreirao slasnik dizajnerskog studija DeMode Boris Kargotić.

Foto: Nova TV

Njezinu novogodišnju kreaciju teško je opisati riječima. Na crnoj haljini zlatnom je bojom, naime, naslikana ženska figura – po mnogima, na način koji ipak nije komplimentirao 62-godišnjoj balkanskoj zvijezdi.


Osim s gledateljima Nove TV, Lepa Brena u 2023. godinu uživo je ušla s posjetiteljima njezina koncerta u jednom poznatom beogradskom restoranu.

‘Ne dopustite da vas strah zaustavi u tome da ostvarite svaki vaš san, vjerujte meni, sve što možete osjetiti ili zamisliti, to možete i ostvariti. Samo vam je potrebno da vjerujete u sebe čak i onda kada nitko drugi to ne radi, da imate snagu da s lakoćom kroz svaki izazov u životu idete i da imate maštu djeteta, jer iz mašte se najbolja rješenja nalaze’, poručila je Brena svojim pratiteljima na Instagramu u prvom danu nove godine.


Komentari