Zgodni Toma žene je zaludio svojom karizmom: Njegov otac poznati je hrvatski glumac

Toma Medvešek (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

U domaća kina nedavno je stigao triler ‘Slatka Simona’ redatelja Igora Mirkovića u kojemu glavnu ulogu ima 27-godišnji Toma Medvešek. Sin hrvatskih glumaca Nataše Dorčić i Svena Medvešeka uspješno je zaplovio glumačkim vodama, a za domaće medije progovorio je i o radu na spomenutom trileru te otkrio što mu je bilo posebno izazovno.

Naime, Toma u filmu igra Zelenog, ovisnika o kockanju koji je zapao u znatne dugove kamatarima. Cura ga je izbacila iz stana, a novac za otplatu duga zarađuje radom u firmi koja pruža sex chat usluge.

Igor Mirković i Toma Medvešek (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

‘Okej, ako je samo guza, može’

‘Mjesec dana prije snimanja Igor mi govori o sceni ispod tuša. Malo sam zastao jer mi je to prvi film, pa nisam bio najsigurniji što se tiče golotinje. No objasnio mi je da bi mi se samo vidjela guza. Pa sam mu odgovorio: ‘Okej, ako je samo guza, može’ ‘, opisao je Toma za 24 sata, dodajući kako ta scena nije bila u originalnom scenariju.

Jako podsjeća na majku i oca, a svi troje su glumci: Znate li tko je ovaj zagrebački ljepotan?

Međutim, čini se kako mu golotinja nije najteže pala. ‘No to je bio najmanji problem. Najteže je bilo što smo to snimali po zimi, oko pola tri ujutro, cijelo vrijeme drhtim, kreće akcija i sad moram glumiti kako mi nije hladno‘, istaknuo je.


Za kraj, Toma, koji je već sad osvojio simpatije ženskog dijela publike, otkrio je i svoj trenutni ljubavni status.

Toma na premijeri filma ‘Slatka Simona’ (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Vrijeme za nešto ozbiljnije

‘Možda je sad vrijeme za nešto ozbiljno, ali pustit ću da se to desi samo od sebe. Ja sam u takvoj profesiji da sam na svim stranama i mislim da ni jednoj djevojci nije najugodnije kad vidi da njezin dragi na sceni ljubi drugu. Mislim da je za mene bolje imati nekoga tko nije iz moje profesije. Barem sam zasad shvatio da to nikako ne ide’, zaključio je.

 


Komentari