Zgodna liječnica odbrusila na komentar da je sponzoruša: ‘Nemaš ni dva centa u džepu’

Petra Meštrić (Foto: Instagram)

Poznata influencerica i diplomirana liječnica Petra Meštrić, koja je javnosti za oko zapela u RTL-ovom showu ‘Brak na prvu’, putem svog Instagram profila nerijetko se obračunava s hejterima, ali i šali na vlastiti račun.

A upravo je posljednjom objavom odgovorila i svima onima koji je nazivaju sponzorušom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Mestric (@petramestric)

‘Brate, čega se ti bojiš?’

‘Nazvao me sponzorušom muškarac koji nema dva centa u džepu. Pa brate, čega se ti bojiš? Ti si siguran’, stoji u videu u kojem se šeće zagrebačkim Oktogonom u krznenoj bundi. U opisu istog objasnila je i zašto je snimila, ali i podijelila upravo ovakav sadržaj.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Mestric (@petramestric)

Neću prestati snimati ovakve videe dok muškarci ne prestanu zvati žene pogrdnim imenima. Žene s kojima nemaju nikakve veze. Rekla sam što sam rekla’, poručila je simpatična Petra.

Njezina objava ubrzo je naišla na brojne komentare podrške.

Svi su gledali u atraktivnu liječnicu: Na Cvjetnom trgu se pojavila u hrabroj modnoj kombinaciji

‘Ne opraštaju takvima kao ti’

‘Bravo! Dok ti se udvara sve je u superlativu, a kad ga odbiješ sve suprotno si, od sponzoruše preko ružne, pa sve do ku*ve’, glasio je jedan komentar.

Petra Meštrić (Foto: Instagram)

‘Kad ti ne mogu prodati glupe priče, onda krenu s uvredama. Tebi osobno teško da će oprostiti što si lijepa i pametna. Uz to i sretna. Ne opraštaju to i ne mogu podnijeti takvo što’, poručila je druga pratiteljica.

 


Komentari