Žene uzdišu za Mirom iz serije ‘U dobru i zlu’: Evo odakle znate zgodnog glumca

Ammar Mešić (Foto: Nova TV)

U ponedjeljak je na Novoj TV krenula dugonajavljivana nova dramska serija pod nazivom ‘U dobru i zlu’. Priča je inspirirana istinitim događajem, a radnja serije se vrti oko Veljka Sriće, kojeg igra Filip Juričić, i njegove dvije obitelji koje je godinama držao u tajnosti vodeći dvostruki život.

Pored Juričića, u seriji se pojavljuju brojna poznata glumačka imena, ali i neka lica koja do sad nismo imali prilike gledati u hrvatskim serijama.

Jedno od njih je i ono srpskog glumca Ammara Mešića, koji u seriji igra Veljkovog sina Kašmira, zvanog Miro, a sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, zgodni glumac zapeo je za oko brojnih gledateljica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ammar Mešić (@ammarsadvam)


Kritizirao Vučića pa dobio otkaz

I dok ga u domaćim sapunicama do sad nismo gledali, o 32-godišnjem glumcu se prije nekoliko mjeseci u medijima naveliko pisali.

Naime, Ammar je pažnju javnosti zaokupio nakon što je prošle godine obznanio kako je dobio otkaz u seriji ‘Igra sudbine’ jer je otvoreno kritizirao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i aktivno podržao prosvjed ‘Srbija protiv nasilja’.

Zbog svega navedenog, u nedostatku glumačkih angažmana, 32-godišnjak se početkom godine preselio u Beč gdje je za svoj kruh zarađivao radeći na gradilištu, a o svemu se tada oglasio i putem društvenih mreža.

Zagrebački glumac o izazovima s kojima se susreće njegova obitelj: ‘Stavljamo to pod tepih’

Završio na baušteli

“Možda nikad neću biti dobar majstor na gradilištu, možda ni najbolji glumac, ali bih volio da u ogledalu uvijek vidim čovjeka. S kičmom”, napisao je tada te dodao: “Težak je ovaj život, al’ da se živi mora. Bože, koliko sam ja zapravo sretan čovjek”.

Ammar je, kako je kasnije pojasnio, u Beč otišao da bi zaradio za renoviranje kuće u kojoj žive njegovi roditelji naglasivši da je gluma njegov život i da se time želi baviti.

I dok su mnogi tada podržali njegovu odluku, 32-godišnjak nije trebao dugo čekati na novu priliku u glumačkom svijetu pa ga tako od ponedjeljak pratimo u ulozi velikog zavodnika i pomalo nepromišljenog mladića koji je izrazito vezan za svoju obitelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ammar Mešić (@ammarsadvam)

U ljubavi je nepromišljen

Već nakon prvih nekoliko epizoda ‘U dobru i zlu’, Ammar, odnosno, Kašmir, se mnogim gledateljima zavukao pod kožu pa će dio ženskog gledateljstva zasigurno razveseliti i činjenica kako zgodni glumac još uvijek nije pronašao onu pravu.

Na pitanje kako stoji na privatno planu kad je riječ o ljubavi, Ammar je nedavno za domaće medije kazao:

“Ne stojim, uglavnom padam. I tu idem srcem i tu idem nepromišljeno i tu ustanem svaki put nakon što padnem. A volim i slobodu u kojoj trenutačno uživam.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ammar Mešić (@ammarsadvam)


Komentari