Žena naručila odjeću s kineske stranice, a u paketu gadost: ‘Povraća mi se, nikad više’

Dostava paketa, ilustracija (Foto: Pixabay)

Neugodno iznenađenje dočekalo je korisnicu koja je odlučila naručiti odjeću s popularne stranice. Naime, radi se o paketu koji joj je stigao iz popularne kineske web trgovine, Shein, u kojem su nakon otvaranja navodno pronađeni crvi.

Cijelu situaciju Emma Coad opisala je u videu kojeg je podijelila na svom TikTok profilu. “@SHEIN. Sve što sam željela je odjeća i traper suknja, a umjesto toga su mi iz paketa ispali crvi”, poručila je Emma uz video.

“Povraća mi se”, napisala je Emma uz video na kojem su vidljivi crvi koji se pomiču u tanjuru. Također, opisala je da ju je pronalazak crva šokirao te da više nikada neće naručivati putem spomenute web trgovine.

@emma.coad.3 @SHEIN all I wanted was the missguided clothing and a jean skirt but instead i got worms falling out of my package…😵🤮🪱🐛 #shein #sheinbugs ♬ female rage – bel6va

Mnoštvo komentara

Njezina objava izazvala je mnoštvo reakcija. Neki korisnici navodili su slična iskustva. “Moj je došao pljesniv”, “Od sada ću sve svoje pakete otvarati vani”, “Upravo sam ispraznila svoju košaricu”, “Moj paket trenutno stiže i u strahu sam”, navodili su korisnici.

S druge strane, dio korisnika navodio je pozitivna iskustva. “Jesam li ja jedina koja nikad nije imala problema sa Sheinom? Već godinama naručujem od njih”, “Nažalost, ne mislim da je to samo Shein jer sam upravo vidjela i druge videe. Pitam se jesu li u pitanju otpremni centri ili nešto slično”, navodili su drugi.


O cijeloj se situaciji oglasio glasnogovornik Sheina. Objasnio je da su nakon upita kupca pokrenuli istragu. “U kontaktu smo s kupcem i ponudili smo mu puni povrat novca”, poručili su iz Sheina, izvijestio je to New York Post.

Zagrepčanka primila paket i ostala u čudu: ‘Odmah sam shvatila da nešto ne štima’


Komentari