Zbog velike tragedije Baby Lasagna otkazao koncert: ‘Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se’

Baby Lasagna (Foto: Instagram screenshot)

Glazbenik Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna nakon nastupa na Eurosongu ne prestaje s koncertima, kako po Zagrebu, tako i po susjedstvu, ali i šire. No, jedan je odlučio hitno otkazati.

Naime, trebao je večeras održati koncert u Sarajevu, u Domu mladih, no zbog velike tragedije koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, koncert je otkazan.

Otkazao ga je u znak solidarnosti pogođenih osoba te o svemu obavijestio svoje obožavatelje na društvenim mrežama, naglašavajući važnost suosjećanja i solidarnosti u ovim teškim trenucima.

Baby Lasagna otkrio što se dogodilo uoči nastupa u Beogradu: ‘Svi su mi rekli da se gubim’

‘Moje misli su s vama’

“Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenucima, glazba se mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećam prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom”, napisao je Marko te dodao.


“Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova. Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će nam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. Do tada naše misli su sa svima vama“.

Organizatori koncerta također su potvrdili otkazivanje nastupa, naglašavajući da je odluka donesena s obzirom na katastrofalne posljedice poplava.

Podsjetimo, jake kiše koje su počele padati tijekom noći prouzročile su velike probleme diljem Bosne i Hercegovine, s najmanje 15 poginulih. Najteža situacija zabilježena je u Jablanici, Kiseljaku, Fojnici, Kreševu i Konjicu, gdje su brojne obitelji izgubile voljene i imovinu. U Jablanici je zabilježeno najmanje 14 smrtnih slučajeva, a u Fojnici je pronađeno tijelo jedne ženske osobe. Nažalost, mnoge obitelji su prijavile nestale članove.

Reporteri usred razorene Jablanice naišli na dječaka: ‘Tražim prijatelja, ovdje mu je bila kuća’


Komentari