Zbog olimpijskih igara poznati političar drvljem i kamenjem po HRT-u: ‘Sramotno’

Miran Maričić. (Foto: Screenshto)

Hrvatski strijelac Miran Maričić donio je prvu medalju Hrvatskoj na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je u ponedjeljak u finalu zračne puške na 10 m osvojio broncu, dok je Petar Gorša zauzeo šesto mjesto.

Gorša je u disciplini 10 metara zračna puška bio šesti, a senzacionalni Maričić osvojio je broncu! Naš čudesni dvojac još očekuje nastup u disciplini 50 metara puška trostav.

Prijenos olimpijskih igara je na HRT-u, a javna je televizija naljutila poznatog zagrebačkog političara Gordana Marasa tijekom izvještavanja o tom natjecanju. Toliko da se o svemu oglasio na društvenim mrežama i sasuo drvlje i kamenje po javnoj televiziji.

Sporan mu prijenos

“Čestitke Miranu Maričiću na prvoj medalji za Hrvatsku na OI u Parizu. Fantastičan je to uspjeh i činjenica da je naš drugi predstavnik Gorša bio šesti pokazuje da smo svjetska velesila u ovom sportu.

Jedino što nije u skladu sa tim uspjesima je prijenos HRT Sport koji nam je dao voditeljicu koja pojma nema o sportu do te mjere da je htjela završiti prijenos i podijeliti medalje prije nego što su natjecatelji ispucali zadnja dva hica.

Nakon toga HRT nas je ostavio bez da znamo tko je pobjednik natjecanja jer su se odmah prebacili na rukomet kako bi ispratili poraz naših. Kao da smo sami na svijetu i na kraju nismo vidjeli kulminaciju tog natjecanja. Pravi olimpizam naše HRT ekipe iz Francuske. Sramotno za HRT. Svaka čast našim strelcima na prvoj medalji”, napisao je u objavi.

 

Ne slažu se svi

U komentarima na objavu nisu se svi složili s Marasovom kritikom.

“Ja sam vidjela sve ovo što ti pišes da nisi. I zadnja dva hica i obavijest o medaljama i našeg kako se raduje…ono ne kužim. Vidjela sam zadnji koji je bio lošiji i s drugog mjesta je pao na treće”, poklopila ga je jedna pratiteljica dok se druga složila s kritikom.

“Zato što nogomet, rukomet jedino što nam guraju. I ničije medalje nisu vrijedne? I baš mi drago što smo izgubili, jer se njih gura veliki domoljubi.”

Hrga progovorila o temi koja je digla Hrvate na noge: ‘Primitivno, nedostojanstveno i animalno’


Komentari