Zavirite u luksuzni zagrebački dom Nikoline Pišek: Pazilo se na svaku sitnicu, a jedan detalj se posebno ističe

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Iako trenutno proživljava još jednu dramu u nizu, kad je riječ o stanu u Beogradu u koji joj Miša Grof, otac njezinog preminulog supruga Vidoja Ristovića, ne dopušta da uđe, Nikolina Pišek istovremeno živi svoje snove u Zagrebu.

Naime, nakon višemjesečnog uređenja luksuzne vile u Šestinama, o čemu je posljednjih tjedana intenzivno izvještavala putem Instagrama, 51-godišnja voditeljica je konačno dočekala da se useli u svoj dom iz snova.

A kako izgleda unutrašnjost same vile, Nikolina je otkrila u storyjima koje je podijelila putem Instagrama.

Pazilo se na svaki detalj

Tako se u videima može vidjeti kako joj blagovaonicu krase popularne stolice Calligaris Oleandro, koje se na službenim stranicama prodaju po cijeni od nekoliko stotina eura, ali i da joj u dnevnoj sobi prevladavaju sofe nekonvencionalnih oblika te zlatna podna lampa.

Također, u ranijim snimkama je pokazala i luksuzni luster koji su joj radnici postavljali u blagovaoni, a kakvog se ne bi posramile ni holivudske zvijezde.

Inače, kad je riječ o uređenju interijera, u cijelom domu prevladavaju neutralni tonovi te nesvakidašnji oblici namještaja, ali i samih zidova u pojedinim prostorijama u vili.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Deda Miša tvrdi da Nikolina Pišek prodaje priče: ‘Ko ovdje laže’

Vilu davala u najam za 6 tisuća eura

Podsjećamo, Nikolina je u vilu u Šestinama trebala useliti sa suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom kćeri Unom Sofijom, no snove je prekinula njegova iznenadna smrt prije dvije godine.

U jednom trenutku kuću je i oglašavala putem poznate agencije za nekretnine gdje je pisalo kako se vila daje u najam za vrtoglavih 6 tisuća eura mjesečno.

“Jedinstvena kuća smještena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Kuća je otvorenog tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom izlazom na bazen, 3 spavaće sobe i prostorom za osoblje”, pisalo je tad no, po svemu sudeći, voditeljica je odustala od najma te je odlučila srediti vilu i započeti život u njoj.


Komentari