Žanamari progovorila o braku pa stala na kraj glasinama: ‘Ljudima je to čudno’

Žanamari i suprug Mario (Foto: Vojko Basic / CROPIX)

Domaća pjevačica Žanamari Perčić već neko vrijeme intrigira javnost temom svog braka. Naime, 42-godišnja Makaranka prije deset godina se udala za glazbenika Maria Perčića, a par je godinama slovio za jedan od najstabilnijih na domaćoj sceni.

Međutim, već neko izvjesno vrijeme, Mario, poznatiji kao Joshua Macks, nije se pojavljivao s pjevačicom u javnosti, a Žanamari ga više ne pokazuje ni na društvenim mrežama.

Zbog svega navedenog, u gradskim kuloarima nagađa se kako je ljubavi ovog dvojca došao kraj, a Žanamari je sad odlučila stati na kraj glasinama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)


“Ljudima je to čudno”

“Ja ne volim ništa o privatnom životu pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam”, započela je pjevačica za InMagazin.

“Otkad sam rodila štitim i to dijete, objavila sam ju možda dva tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe”, pojasnila je te za kraj poručila:

“Onako, zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu, ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali evo ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove”.

Ma tko je čuo pjesmu: Zagrebačka pjevačica pokazala ‘sve’ na popularnom festivalu

Ukrala pažnju izazovnim izdanjem

Inače, Žanamari je prije nekoliko dana na CMC festivalu u Vodicama predstavila svoju novu pjesmu ’24/7′, a za tu je prigodu odjenula izazovnu prozirnu haljinu ispod koje joj se naziralo donje rublje.

Cijelu kombinaciju je upotpunila vrtoglavim potpeticama, a putem Instagrama je dobila pregršt komplimenata na račun svog izdanja.

Zanimljivo je spomenuti kako joj se ni u Vodicama nije pridružio suprug s kojim ima devetogodišnju kćer.


Komentari