Zagrepčanka iz ‘Braka na prvu’ suočila RTL s pitanjem o Alanu: Konačno joj otkrili istinu

Danijela suočila RTL-ovu producenticu (Foto: RTL/Screenshot/kolaž)

Jedan od parova koji je uzburkao javnost u ovogodišnjoj sezoni sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’ zasigurno su bili i Danijela i Alan, odnosno, njegovo neslavno ponašanje tijekom eksperimenta.

Brojni gledatelji su tijekom showa negodovali zbog njegovih izjava i ponašanja prema supruzi u eksperimentu, a u samoj završnici, Danijela mu je na posljednjoj ceremoniji ‘očitala lekciju’ objašnjavajući, između ostalog, kako takvo ponašanje nije prihvatljivo i da bi svi koji se nađu u takvom odnosu iz istog trebali momentalno izaći.

A zašto su RTL-ovi producenti odlučili spojiti baš Danijelu i Alana, sad je otkrila upravo jedna od osoba koje su bile zadužene za taj zadatak.

Alan i Danijela (Foto: RTL)

“On se nije znao s tim nositi”

Naime, Danijela je u svom podcastu na YouTubeu ugostila kreativnu producenticu sociološkog eksperimenta Ivanu Šimac koju je iskreno upitala koja je bila vizija za Alana i nju.

“Prije svega – fizička poveznica, u smislu da ste oboje lijepi i atraktivni ljudi, barem ja i dalje u to vjerujem. Naravno, kada nekoga upoznaš to izgubi smisao ili dobije dodatni. Zavisi, koliko duboko upoznaš osobu. Dakle, ja i dalje gledajući Alana ne vidim da je on ružan čovjek, mislim da je zaista zgodan, koji da još malo pazi na sebe i vodi zdraviji način života, bio još ljepši.

Također, on je vrlo otvoren i humorističan tip. Međutim, dublje proučavajući njegovo ponašanje u prostoriji s tobom i u vašem odnosu, shvatila sam da si mu se previše svidjela, a da se to njemu nije dugo u životu dogodilo, da mu se netko do te mjere svidio te da se nije znao s tim nositi”, objasnila je Ivana Danijeli.


 

Prikazali Alanove gadosti, on se smijao, a Danijela na rubu suza: ‘Ja sam se naježila’

 

“Ostale si dovela u brak, a mene na zadatak”

“To ne umanjuje ništa što smo kasnije vidjeli, manipulacije… U svakom slučaju vjerujem da bi on mogao biti puno bolja osoba, što si i ti sama rekla na izjavama, kad bi dopustio uopće si priznati neke stvari. Mislila sam da će se dovoljno opustiti u tvojoj prisutnosti da si to dozvoli”, dodala je Ivana, a Danijela je donijela zanimljiv zaključak.

“Dakle, ostale si dovela u brak, a mene na zadatak”, rekla je Zagrepčanka s čim se Ivana složila, no ujedno je dodala i kako smo svi na kraju krajeva i u stvarnom životu, u odnosima i vezama na zadacima.

“Nije loše dopustiti da partner na nas utječe pozitivno”, zaključila je RTL-ova producentica koja je posljednjih nekoliko godina u sretnoj vezi s prvim hrvatskim pobjednikom showa ‘Život na vagi’, Ivanom Krolom.


Komentari