Zagrebačku glumicu razbjesnio prizor koji ju je dočekao pred vrtićem: Sve objavila na Instagramu

Lana Gojak Bajt (Foto: Instagram)

Poznatu glumicu Lanu Gojak Bajt neugodno je iznenadio prizor koji ju je jutros dočekao pred jednim zagrebačkim vrtićem.

Naime, kako je i pokazala u objavi koju je podijelila na svom Instagram profilu, netko je bezobrazno odlučio automobilom stati na sami ulaz u vrtić i tako onemogućiti slobodan prolaz roditelja i djece do istog.

Vidno uznemirena 40-godišnjakinja uz fotografije nepropisno parkiranog automobila stavila je i simboličnu pjesmu Riblje Čorbe pod nazivom “Kako je lepo biti glup”.

Lanu razbjesnio prizor ispred vrtića (Foto: Instagram)

Vodi podcast o majčinstvu

Inače, Lana je i sama mama trogodišnje djevojčice Pine, koju je dobila u braku sa Sinišom Bajtom, a već više od godinu dana vodi i podcast pod nazivom “Mame kod Lane” u kojem s poznatim mamama, a i ponekim tatom, razgovara o majčinstvu.

Tako je do sad, između ostalih, ugostila i Lejlu Filipović, Franku Batelić, Lanu Klingor Mihić, Jelenu Veljaču, Idu Prestar, dok joj je posljednja gošća prije dva tjedna bila RTL-ova voditeljica Marijana Batinić.

Marijana je tada iskreno progovorila o svim izazovima s kojima se suočavala u svom dosadašnjem putu kroz majčinstvo, a otkrila je i kako je izgledao njezin povratak na posao svega tri mjeseca nakon rođenja prvog djeteta.


Glumicu sa zagrebačkom adresom kritizirali zbog govora: Ona im nije ostala dužna

“Skrivala sam se od pogleda”

Naime, Marijana je u to vrijeme snimala popularnu emisiju “Ljubav je na selu” pa su joj društvo tada na putovanjima kroz Hrvatsku pravile njezina novorođena kćerkica te svekrva koje su išle kao pratnja. A gostujući kod Lane u podcastu prisjetila se i jedne zanimljive anegdote iz tog perioda.

“Dojila sam po opskurnim WC-ima kandidata Ljubav je na selu, po selima, skrivala se od pogleda, dojila sam na polju, doslovno, u hladu”, otkrila je RTL-ova voditeljica dodavši kako je nakon rođenja druge kćerkice Roze, koja je rođena u vrijeme pandemije, ipak sačekala s povratkom na male ekrane.


Komentari