Zagrebački glumac prvi put u javnosti nakon tajnog vjenčanja: Svi se čude jednoj stvari

Janko Popović Volarić (Foto: Bojan Zibar)

Kaptol Boutique Cinema sinoć je okupio brojne poznate ličnosti, a povod okupljanja bila je velika premijera novog filma jednog od najznačajnijih hrvatskih redatelja Rajka Grlića. Ratna profiterstva, devastirane tvornice i odnosi moći – film “Svemu dođe kraj” istražuje teme koje su jednako relevantne danas kao i u prošlosti.

Na premijeri filma “Svemu dođe kraj” u Zagrebu, centralnu pozornost privukao je ne samo sam film, već i njegov impresivan glumački ansambl.

A među brojnim poznatim glumačkim imenima koja se pojavljuju u filmu je i ono Janka Popovića Volarića koji je sinoć privukao posebnu pažnju na eventu.

Janko Popović Volarić na premijeri filma “Svemu dođe kraj” (Foto: Bojan Zibar)

Gdje je prsten?

Naime, bilo je to prvo javno pojavljivanje zagrebačkog glumca otkako je ranije ovog mjeseca izrekao sudbonosno ‘da’ kantautorici Lovorki Sršen, a jedan detalj nije prošao ne zamijećeno.

Dobro raspoložen glumac veselo je pozirao okupljenim fotografima, a mnogi su ostali u čudu jer friško oženjeni Janko nije nosio vjenčani prsten. I dok se o razlozima ovakve odluke može samo nagađati, ako je suditi prema njegovom sinoćnjem raspoloženju, glumcu brak itekako godi.

Inače, iako sam glumac nije želio komentirati vjenčanje za medije, u javnost su ipak dospjele informacije kako je isto održano u Zagrebu nakon čega su mladenci, u krugu najbližih prijatelje i obitelji, slavlje nastavili u kavani Palainovka na zagrebačkom Gornjem gradu.


Uspjela zavesti najpoželjnijeg hrvatskog neženju: Evo tko je nova supruga poznatog glumca

Drugi brak drži dalje od medija

Podsjećamo, Popović Volarić talentiranu glazbenicu ljubi već neko vrijeme, a jedno od njihovih zajedničkih pojavljivanja u javnosti bilo je i ono na prošlogodišnjem Pulskom filmskom festivalu.

Iza Janka je i brak s kolegicom Jelenom Veljačom, dok iz veze iz mladosti ima sina Davida kojeg je dobio sa 18 godina.


Komentari