Zagrebački glumac o izazovima s kojima se susreće njegova obitelj: ‘Stavljamo to pod tepih’

Filip Juričić (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Gledatelje Nove TV večeras očekuje prava televizijska poslastica. Nakon višemjesečnog najavljivanja, s emitiranjem kreće nova dramska serija pod nazivom ‘U dobru i zlu’.

Serija je to koja donosi emocionalno nabijenu priču isprepletenu tajnama, intrigama i moralnim dilemama, a njezinog glavnog lika Veljka Srićana, utjelovio je poznati zagrebački glumac Filip Juričić.

Juričić, koji iza sebe ima dva desetljeća dugu glumačku karijeru, uoči početka emitiranja serije, odlučio je progovorit i o svom privatnom životu, koji nerijetko drži dalje od očiju javnosti otkrivši i na kakvim se to mukama našla njegova obitelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli U_dobru_i_zlu (@u_dobru_i_zlu_)


“Stavljamo to zasad pod tepih”

Naime, 43-godišnji glumac ponosni je otac dvojice sinova, 17-godišnjeg Jana, kojeg je dobio s Mateom Roščić te šestogodišnjeg Lava kojeg ima sa sadašnjom suprugom Nikom Dogan.

Za Story je sad otkrio koliko je ljubav prema glumi uspio prenijeti sinovima, konkretnije, starijem Janu koji će uskoro morati i sam odlučiti o profesiji kojom će se baviti.

“Sad je to razdoblje, izviri tu malo i gluma. Teško je sa 17 godina odlučiti što ćeš raditi cijeli život, stavljamo to zasad pod tepih, imamo još godinu dana, nešto ćemo odlučiti. Što god da bude, volio bih da odlazi na posao s istom ljubavi s kojom odlazim ja. Kad toliko voliš svoj posao, imaš i krize i teške trenutke, no i dalje je lijepo baviti se time. To je jedino što mu želim”, kazao je glumac.

Filip Juričić progovorio o obiteljskim odnosima: ‘Privikla se, sad opet ona preuzima’

 

“Još nije vidjela ovu ulogu”

Također, u razgovoru je otkrio i da kod kuće ne priča previše o poslu, ali i što na njegovu novu ulogu kaže supruga Nika.

“Još nije vidjela ovu ulogu, no komentirala je da je vidjela foršpan i da joj se sviđa, da jako dobro izgleda. Sad ćemo vidjeti kad serija dođe na televiziju”, poručio je.

Inače, Filipova i Nikina ljubavna priča započela je još 2017. godine, a glumac o istoj nikad nije želio previše pričati u medijima. Baš kao i Juričić, i Nika iz prijašnje veze ima dijete, dok je njihov sinčić Lav na svijet stigao 2018. godine.


Komentari