Zagrebački glumac i njegova supruga uskoro postaju roditelji: Trudnoću uspješno skrivali od javnosti

Dušan Bućan (Foto: Instagram)

Glumac, avanturist, putopisac, a od nedavno i glazbenik, sve su to titule kojima se može pohvaliti 48-godišnji Dušan Bućan. Međutim, onom najljepšom okitit će se za mjesec dana kada mu supruga, bivša manekenka Sara Hdagha, na svijet treba donijeti njihovo prvo dijete.

Supružnici su vijest o proširenju obitelji od medija i javnosti uspjeli sakriti punih osam mjeseci, a sada su otkrili kako je protekla trudnoća te stiže li im sin ili kćer.

“Da, da, uspjeli smo sakriti i od vas punih osam mjeseci. Super, super, meni je stvarno trudnoća prošla jako glatko, nisam imala nikakve komplikacije, mučnine, želje, prohtjeve. Sad mi već je malo teže, malo se vučem kao bova, ali još malo i onda je to sve iza mene”, ispričala je Sara za InMagazin.

Dušan Bućan i supruga Sara Hdagha (Foto: Željko Puhovski / CROPIX)

Stiže djevojčica posebnog imena

“Sara je, na primjer, ovo ljeto, bila je u nekom sedmom mjesecu trudnoće, ono ulazi lagano u osmi, nas dvoje smo zajedno ronili, hvatali ribe, ona je bila kao bova koja me prati s mrežicom”, dodao je glumac.

Za razliku od nekih poznatih parova koji spol i ime bebe skrivaju do posljednjeg trenutka, Dušan i Sara odlučili su isto ipak otkriti ranije pa su se tako pohvalila da u obitelj stiže djevojčica posebnog imena.

“Bacali smo svašta na papir i onda je Dušan jedan dan samo rekao – a zašto se ne bi zvala Zoa. Već smo pričali o tom imenu još prije, tako nam se zove kobila. Ali nije dobila ime po kobili, nego to ima značenje život. I onda smo rekli pa da, Zoa, zašto izmišljamo, samo smo bacili onu hrpu glupih imena i to je ostalo tako”, pojasnila je Sara.


(FOTO) Zagrebački glumac izrekao sudbonosno ‘da’ u bajkovitoj Istri

“Uvijek sam htio kćer”

Glumac koji se proslavio u brojnim televizijskim i kazališnim ulogama ne skriva koliko je uzbuđen što će postati tata upravo djevojčice.

“Ja sam htio kćer, baš sam htio kćer, to mi je uvijek bila ideja, neka mala divljakuša, koja ono… Ja sam bio nemoguće dijete, navodno, lažu najvjerojatnije, ja sam sigurno bio divan, a ako imam neku želju, onda neka bude još više divlja nego što sam ja bio kad sam ja bio mali. Da vidim kako je to”, kazao je ponosno.

Podsjećamo, glumac i njegova djevojka, manekenka libijskih korijena, vjenčali su se u listopadu 2021. godine u Grožnjanu u Istri, a sretnu vijest tada du otkrili putem društvenih mreža.


Komentari