Zagrebačka liječnica prikovala poglede na špici: Njezin gornji dio tijela privlačio je posebnu pažnju

Petra Meštrić (Foto: Instagram)

Poznata zagrebačka liječnica Petra Meštrić prošetala je zagrebačkom špicom i prikovala poglede prisutnih. Petra se pojavila u elegantnom proljetnom izdanju, u kratkoj suknji, visokim čizmama i bijeloj košulji.

No, osim svojim likom, zaintrigirala je šetače i preslatkim psićem kojeg je držala u naručju. Vjerujemo kako je psić bio najveća zvijezda ovog društvanca kojeg je, osim nje i psića, činio i Petrin prijatelj.

Podsjećamo, Petru mnogi pamte iz showa Brak na prvu, ali ona je i uspješna liječnica, zaposlena u Ambulanti za školsku i sveučilišnu medicinu. Osim tog posla, radi kao urednica i voditeljica emisije “Minute bijele kute” na OTV-u. Prije nekoliko dana se oglasila o tom novom poslu.

Petra Meštrić (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Poziv i ljubav

“Sad kad su mi se slegli dojmovi mogu zapravo napisati nešto suvislo. I ptice na grani znaju da je moj san od najranijeg djetinstva bio biti tv voditeljica i glumica. Ali kako to u životu biva, život me odveo u drugom smjeru. Danas sam ipak uspjela spojiti te dvije stvari u jednu – moj poziv, posao medicinu i moju prvu ljubav televiziju.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Petra Mestric (@petramestric)

Tako je nastala moja prva emisija “Minute bijele kute”, emisija o zdravlju, kojoj sam urednica i voditeljica. Ovim putem se želim zahvaliti OTV koja mi je pružila šansu, prekrasnoj novinarki Dijani na 24/7 supportu, cijelom timu sa OTV, mojim @bibich_ka i @hanatabakovicbaksa, mom timu @lux_vitalis, prijateljima, obitelji, dečku.

Znam da sam nekog zaboravila ali zahvaljujem se svima vama koji ćete se u ovome prepoznati. Imala sam čast da mi je prva gošća bila divna @dr_ajla. I to je to ljudi, nadam se da se gledamo utorkom u 21 sat na OTV”, objavila je petra na Instagramu na kojem ju prati više od 92 tisuće ljudi.

Poznata zagrebačka doktorica objavila fotku iz hotelske sobe: Svi pričaju o detalju u pozadini