Vuco otkrio tajnu Dine Dvornika koju čuva 35 godina: ‘Treba mi njezin blagoslov’

Siniša Vuco otkrio novosti (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Glazbenik Siniša Vuco poznat je po brojnim hitovima, a na njegove koncerte redovito su dolazili ljudi iz svih dijelova regije. Iako je nedavno odselio iz Hrvatske, na estradi je i dalje jako poznato ime.

Inače, Vuco već više od godinu dana živi i radi u Venezueli. Tamo je počeo učiti španjolski, ali svoje obožavatelje nije zaboravio. Naime, kako je otkrio u razgovoru za domaće medije, priprema novi album na kojem će se naći i jedan poseban duet.

“Moj je život rock n roll – koju sam snimio davne 89. s našim nikad prežaljenim i legendarnim Dinom Dvornikom. Jedva čekam da se za nekoliko tjedana vratim u Hrvatsku to smiksam i odnesem Danijeli da poslušaju i daju svoj blagoslov da se pjesma objavi. Duet iz 89., pjesma koja nikada nije objavljena službeno”, otkrio je Siniša za In Magazin.

@zagrebinfo Jesu li vama ova pitanja preteška? 🫣 #zagrebinfo #trivia #questions #fyp #fy #viraltiktok #tiktok #viral #voxpopuli #streetinterview ♬ original sound – zagreb.info

Duet s Halidom Bešlićem

Nadalje, svoj nadolazeći novi album Siniša je već predstavio publici. Prije dva tjedna na YouTubeu je osvanuo spot za duet ‘Dragi Bože’, pjesmu koju je snimio s Halidom Bešlićem. Pjesma je do sada prikupila više od 80 tisuća pregleda.

Podsjetimo, prošli album kojeg je Vuco izdao zvao se ‘Vuco XI’. Iako je od toga prošlo već 13 godina, pjevač je u tom razdoblju radio na novim hitovima, ali oni nikada nisu predstavljeni. Glazba je bila na čekanju zbog posvećenosti obitelji.


Već gotovo 30 godina Siniša je u braku sa Jelenom Vuco, a imaju i četvero djece, sinove Vilibalda i Luku te kćeri Brigitu i Katarinu. Inače, Vilibald je prije dvije godine gostovao u tadašnjoj sezoni Plesa sa zvijezdama, a Brigita je prije tri godine sudjelovala na Dori s pjesmom ‘Noći pijane’.

Novi povijesni uspjeh Baby Lasagne: Ovo je napravio još samo Ivo Robić


Komentari