Vuco dao svojoj kćeri ‘drugo’ ime zbog pokojne bake: ‘Javljala se u snu i govorila da sam je izdao’

Vuco (Foto: Dalibor Petko Show)

Popularni voditelj Dalibor Petko je u svojoj emisiji, Dalibor Petko Show, ponovno ugostio velika imena iz svijeta glazbe, a među njima je ovog puta bio i naš poznati pjevač Siniša VucoTom je prilikom pjevač progovorio o svom novom albumu koji uskoro izlazi, ali je otkrio i neke neobične i zanimljive detalje iz privatnog života koji su malo kome poznati.

Nakon 13 godina pauze, Vuco privodi kraju svoj novi album koji će, kako sam kaže, najvjerojatnije biti trostruki. Tako će uz nove, ponovno snimiti i svoje najveće hitove, a priprema i album pjesama koji je nazvao ‘Vuco prije Vuce’. Naime, riječ je o pjesmama koje su nastale prije njegovog prvog izdanja.

Među njima je i duet s Dinom Dvornikom iz 1989. godine, koji je Vuco snimio dok je pjevao u svom prvom bandu Vatrene ulice. Iako su tada zajedno snimili pjesmu, upoznali su se tek šest godina kasnije, odnosno 1995. godine. Naime, Vuco je prvi došao u studio i nakon što je snimio svoje dionice morao je otići u školu, a do tog trenutka, Dvornik još uvijek nije došao u studio.

Dalibor, Vuco i Vlado Kalember(Foto: Dalibor Petko Show)

‘Uvježbavao kung fu pokrete usred noći’

Što se tiče starih hitova, Molim te vrati se će dobiti  pojačanje koju je Vuco otpjevao s popularnom pjevačicom, Lidijom Bačić Lille. Osim Lidije, Dalibor je u emisiji ugostio i pjevače Vladu Kalembera i Miroslava Škoru pa su se u studiju vodili doista zanimljivi razgovori.

Vuco i Kalember su svojevremeno zajedno bili na turneji u Australiji, a prisjećajući se toga, istaknuli su jednu zanimljivu anegdotu. Naime, jedne se noći Kalember probudio i čuo neobične zvukove. Slijedeći buku, u dnevnom je boravku vidio Vucu okruženog VHS kasetama s filmovima Bruce Leea, koji je uvježbavao kung fu pokrete.

S druge strane, Škoro je otkrio kako on i Vuco započinju telefonske razgovore na jedinstven način, odnosno kazao je kako je indikator svakog telefonskog poziva bila rečenica je li zemlja ravna ili okrugla. “Ako je rekao ravna, znao sam da je to Vuco”, našalio se Škoro.


Dalibor, Vuco i Škoro (Foto: Dalibor Petko Show)

‘Baba mi se javila u snu’

Osim renomiranih pjevača, u emisiji je gostovala i Vucina kći Brigita, a ovom je prilikom pjevač otkrio i kako je njegova miljenica dobila svoje drugo ime – Ivka.

“U snu mi se javila pokojna baba Ivka koja je rekla da moram dijete nazvati po njoj. Moja žena nije se s tim složila i nazvali smo dijete Brigita. Noćima nisam mogao spavati, baba mi se javljala i govorila izdao si me. Išao sam u općinu promijeniti ime, blijedo su me gledali kao to se ne može. Na kraju smo Brigiti dodali ime Ivka i baba više nije dolazila, niti da bi rekla uredu je”, rekao je Vuco u emisiji.

U razgovor s voditeljem se osvrnuo i na svoj komentar o Dini Jelušiću od prije nekoliko godina.

Novi poduhvat – obaranje Guinnessovog rekorda

“Da razjasnimo, iako je on odmah shvatio o čemu se radi. Jednom je i Mišo Kovač slično rekao za Olivera. Ja sam kazao biti zvijezda, a ne biti glazbenik. Ja bih volio da momak ne bude poznat što je surađivao s Plantom ili Coverdalom, želio bih da sam snimi nešto po čemu je poznat. A ne da se, kad kažemo Dino Jelusić sjetimo pjesmice koju je pjevao kad je imao 12 godina, Ti si moja prva ljubav. Da možda autorstvo prepusti strancima i otpjeva pjesmu za svijet. Po meni on treba ići u svijet, što će ovdje”, komentirao je Vuco.

“Želim mu sreću ko da mi je sin. I ne mora stalno biti dobar. Moram ga ja uzeti na par mjeseci. Dino, ‘ajmo se zatvoriti na 48 sati i idemo napraviti hitčinu. Dođi kod mene na Karibe sve ti je džabe”, poručio je Vuco mladom pjevaču.

Trenutno si je Vuco zadao novi cilj – obaranje Guinnessovog rekorda, i kako se čini, vrlo je ozbiljan po pitanju ovog novog poduhvata.

“Dva su rekorda. Najduže otpjevani ton na snimci koji iznosi 39 sekundi pjevanja punim glasom. Probao sam i mogu 5,6 sekundi duže. Drugi je najduže otpjevani ton uživo bez glazbene podloge i on je 2.1 minute. Probao sam i došao sam do nekih 1.38. Lakši mi je ovaj prvi i neću imati mira dok to ne napravim”, rekao je Vuco.

Petar Grašo otkrio spol bebe koju čeka s Hanom Huljić: ‘Sretan sam čovjek’


Komentari