Vrsaljko se zainatio, prstenu ni traga: Je li ovo potvrda da je braku s Mateom došao kraj?

Photo: Instagram

Glasine o problemima u braku domaćeg nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka i supruge Matee krenule su još ljetos, a iako se dvojac nije oglašavao povodom istih, ako je suditi prema posljednjim fotografijama nogometaša, 29-godišnjak kao da se ni ne trudi utišati iste. Naime, Šime se ni na utakmici Vatrenih, održanoj prije dva dana u Osijeku, nije pojavio s vjenčanim prstenom na ruci, piše Jutarnji list.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)


Isti ne nosi već neko vrijeme, što se može vidjeti i na njegovom Instagram profilu, a za razliku od svog suigrača, Vedrana Ćorluke, koji je nakon šuškanja o nevoljama u braku s Frankom Batelić, koja su i krenula upravo zbog ne nošenja prstena, prsten vratio na ruku, Šime svoj i dalje ne vraća.

 


View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

Podsjećamo, osim što je nogometaš skinuo vjenčani prsten, sa svog je Instagram profila uklonio i sve zajedničke fotografije na kojima pozira u društvu supruge Matee. Ona je pak nedavno odlučila u potpunosti nestati s društvenih mreža čime je dodatno potpirila glasine kako je braku, u kojemu su dobili sinčića Brunu, došao kraj.


Komentari