Vratio se miljenik žena: Nakon što je dospio u finale Supertalenta, sreću okušao i u Superstaru

Mark je prije dvije godine ušao u finale 'Supertalenta' (Foto: RTL)

Mark Bagarić, inače česti sudionik glazbenih reality showova, došao je i u RTL-ov ‘Supertalent’ te od svih članova žirija dobio prolaznu ocjenu. ‘Imam 29 godina, rođen i živio sam sve do 2019. u Berlinu. Bavim se muzikom i nekim drugim stvarima. Moj stari posao, rad od kuće, većinom na laptopu, njemačka firma’, rekao je u predstavljanju.

Pjesmom za pokojnog djeda pomela žiri: ‘Ovo je bila čista emocija, zato valjda muzika postoji’

Na njegovu izvedbu balade Briana McKnighta ‘Still’ Severina i Filip su zaplesali, a nakon što je otpjevao svoje, Bagarić je dobio same pohvale. ‘Od takvog momčine takva emocija. Zapamtit ćemo te, ja jedino tebe pamtim’, rekao je Filip Miletić.

Mark je ljubitelj R’n’B glazbe devedesetih (Foto: RTL)

‘Očekivao sam da dođeš ovdje i počupaš drvo rukama, a onda se dogodi medo koji lagano, slatko dođe’, rekao mu je Tonči Huljić. ‘Više nitko danas ne pjeva ovako baš ono Backstreet Boys, jako mi se sviđa, bravo’, dodala je Nika Turković.

‘Meni je ovo bilo dobro, iznenađenje veliko’, rekla mu je Severina, a Huljić se nadovezao: ‘Dobrodošao u naš svijet, predlažem smiješak češći’.


Pogledajte Markov nastup!

Inače, domaća publika Bagarića je upoznala 2021. godine u showu ‘Supertalent’ na Novoj TV. Nakon odlične vokalne izvedbe dobio je ‘zlatni gumb’ tadašnjeg člana žirija Janka Popovića Volarića te se plasirao izravno u polufinale. Talent ga je doveo i do finala, a onda i do diskografskog ugovora s izdavačkom kućom Menart. Ovog ljeta izdao je peti singl ‘Sudar svjetova’.

Prije toga, natjecao se u showu ‘Njemačka traži zvijezdu’, ali tamo je dogurao tek u prvih 40 natjecatelja.

Policajac zapjevao poput slavuja: Arijan oduševio žiri Superstara, poslušajte emotivnu izvedbu

 


Komentari