Voditelj Nove TV broji sitno do dolaska drugog djeteta: Njegova supruga sad iskreno priznala od čega strahuje

Nina Slišković Goleš i Dino Goleš (Foto: Instagram)

Poznati domaći voditeljski par, Dino Goleš, kojeg gledatelji znaju s Nove TV, i Nina Slišković Goleš, influencerica i radijska voditeljica, sitno broje do rođenja drugog djeteta.

Naime, par već ima trogodišnjeg sinčića Šimuna, a za svega nekoliko dana Nina bi na svijet trebala donijeti još jednog dječaka.

I dok se voditeljica priprema za jedno potpuno novo poglavlje u životu, s pratiteljima na Instagramu je iskreno progovorila i o strahovima koji joj se trenutno vrte po glavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Slišković Goleš (@ninasliskovicgoles)


“Kraj jedne ere i početak druge”

Tako je na pitanje pratitelja o tome je li sve spremno za porod, Nina odgovorila kako fizički je, ali kad je riječ o emocijama, to je već druga priča.

“Fizički je spremno sve. Mentalno – čekam da mi se dijete vrati iz izolacije od mene u kojoj je završilo zbog neke sulude viroze, pa kad ga još malo zagrlim i izljubim dok se ovaj naš svijet vrti samo oko njega, vjerujem da ću i mentalno biti spremna.

A emocije – pravi rollercoaster. Kraj jedne ere i početak druge, teško mi je i zamisliti da ću za kojih tjedan dana imati dva svoja dječaka, sve se bojim da mi ne bi srce puklo pri njihovom prvom susretu. Od radosti, dakako”, iskreno je priznala voditeljica.

Voditelj Dnevnika NoveTV objavio sretne vijesti, stižu čestitke: ‘Nekako sam predosjećala’

“Ljubav se dijeljenjem množi”

Također, Nina je otkrila kako ni nju nije zaobišao uobičajen strah brojnih roditelja kad je riječ o dolasku novog djeteta u obitelj i reakcije starije braće i sestara.

“Vjerujem iste stvari kao i svakog roditelja koji dolazi s drugim djetetom, da se ono prvo ne osjeti ‘zapostavljeno’. To je ujedno i jedina stvar koje me strah. Naravno da je to promjena koju dijete neminovno osjeti, ja sam imala dvije godine i dva mjeseca kad se moja sestra rodila i jasno se sjećam dana kad je došla kući. To dovoljno govori o tome koliko je to malenima ‘velika stvar’.

Ali tješim samu sebe da smo se pripremili s nekim taktikama, načinima i planovima koliko god smo mogli, i da će Šimun jako brzo uvidjeti da dolaskom brata nije izgubio ništa već dobio puno. Ljubav se dijeljenjem množi”, zaključila je u konačnici radijska voditeljica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Slišković Goleš (@ninasliskovicgoles)


Komentari