Vodila ‘Dobro jutro, Hrvatska’, a onda nestala: Evo kako danas izgleda poznata voditeljica

Blaženka Leib na Vrisku 2023. godine (Foto: Damir Skomrlj / CROPIX)

Jedno od zaštitnih HRT-ovih lica svojedobno je bila i voditeljica Blaženka Leib koja je na nacionalnoj televiziji provela punih 29 godina. Blaženka je HRT napustila 2018. godina, a od tada je nismo imali priliku često vidjeti u javnosti.

Njezin zadnji javni angažman bio je prije dvije godine, kada je vodila promociju knjige Darija Srne u jednom zagrebačkom hotelu, a iste se godine kratko vratila na televiziju povodom 30. rođendana ‘Dobro jutro, Hrvatska’, emisije koju je godinama vodila.

No, na vjerujemo, zadovoljstvo mnogih gledatelje, Blaženka se sada ponovno pojavila na jednom eventu gdje su je kamere snimile u ulozi moderatorice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VRISAK – riječki sajam knjiga & festival autora 📝 (@vrisak_festival_knjiga)


U javnosti nakon dugo vremena

Naime, nekadašnja HRT-ova voditeljica i urednica u nedjelju je snimljena u Rijeci, na sajmu knjiga i festivalu autora Vrisak, gdje je moderirala predstavljanje zbirke poezije Branke Kostić.

I premda je dugo nismo vidjeli na malim ekranima, Blaženka je ostala vjerna svojoj prepoznatljivoj plavoj kosi, koju je sada pustila pa trenutno nosi nešto duži bob, tako da je nije bilo teško prepoznati.

Inače, Leib je uz ‘Dobro jutro. Hrvatska’ vodila i brojne druge emisiji poput ‘Društvena mreža’, ‘Gardijada’, Nedjeljno popodne’, ‘Ponoćni gost’, ‘Ljetna slagalica’, a posljednji angažman na HRT-u joj je bio istraživačko-novinarski rad za emisiju ‘Kod nas doma’.

HRT-ova voditeljica vodi bitku s teškom bolešću, situacija joj se zakomplicirala: ‘Probala sam i ne ide’

“Vjerujem da ću se snaći”

Podsjećamo, Blaženka je na Hrvatskoj radioteleviziji bila od 1989. godine, a nakon što je istu napustila početkom 2018. godine, za domaće medije kratko je poručila kako će se dalje posvetiti edukaciji u novim područjima.

“Posvetila sam se edukaciji u novim područjima i vjerujem da ću se snaći kao i mnogi kolege koji su otišli, a na HRT-u su naučili raditi”, kazala je tada za Gloriju.


Komentari