Vlatka Pokos prekinula šutnju: Evo kako je pjevačica komentirala prekid veze nakon tri mjeseca

Vlatka Pokos (Foto: Neja Markičević/CROPIX)

Nakon što je javnost jučer zaintrigirala vijest o navodnom prekidu Vlatke Pokos i Većeslava Holjevca nakon svega tri mjeseca veze, svoj je komentar na ovu temu sad dala i sama Vlatka.

Naime, pjevačica i voditeljica već neko vrijeme putem Instagrama dijeli razne objave koje govore o muško – ženskim odnosima, ali i tome kako snažnoj ženi ne treba muškarac zbog čega su mnogi posumnjali kako joj u vezi trenutno ne cvjetaju ruže.

A nakon što je glasine o prekidu komentirao njezin dečko, sad je šutnju prekinula i 54-godišnja pjevačica.

Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac (Foto: Ivo Ravlic / CROPIX)

“Fokusirana sam na karijeru”

Holjevac je jučer, između ostalog, rekao kako trenutno postoje određene nevolje u raju, a na pitanje o kakvim se točno nevoljama radi, Vlatka je za 24 sata rekla: “Stvarno? Zanimljivo. Nemam komentara”.

Također, pjevačica, koja je nedavno izdala novu pjesmu pod nazivom ‘Žena od afera’, otkrila je za spomenuti medij kako je trenutno fokusirana samo na jednu stvar.

“Fokusirana sam na karijeru”, poručila je Pokos nakon što je Holjevac iskreno priznao kako su se stvari u njihovoj vezi ‘malo otele kontroli’.


Nakon svega tri mjeseca veze, Holjevac komentirao prekid s Vlatkom Pokos: ‘Malo se otelo kontroli’

“Vidjet ćemo je li gotovo”

Podsjećamo, tajnik hrvatskog ragbi saveza i unuk bivšeg gradonačelnika Zagreba, iznenadio je javnost otkrivši kako u vezi s nekoliko godina starijom pjevačicom već neko vrijeme ne cvjetaju ruže.

“Vidjet ćemo je li gotovo. Znate kako to bude, nikad se ne zna. Nije gotovo kad je gotovo.

Ja sam sad puno po putovanjima, evo me sad u Budimpešti na ragbi turniru tako da malo se možda zbog toga otelo kontroli”, komentirao je Većeslav nevolje u raju za Slobodnu Dalmaciju.


Komentari