Vlatka Pokos javno o mladoj Albanki: ‘Lažne suze’

Vlatka Pokos (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Američka pjevačica albansko-makedonskog podrijetla, Bebe Rexha na svom Instagram profilu je objavila video u kojem uplakana tvrdi da joj je zaštitar u zračnoj luci u Münchenu prijetio jer je govorila albanski.

Pjevačica je ispričala da je mislila kako je zaštitar Albanac, pa mu se obratila na albanskom jeziku, nakon čega su joj navodno zabranili da se ukrca na let Lufthanse.

Rexha je rekla da vjeruje kako je ovo bio zločin iz mržnje zbog njenog albanskog porijekla te je dodala da joj zaštitar nije htio reći svoje ime, a ni osoblje Lufthanse nije ništa poduzelo.

Bebe Rexha Instagram priča (Foto: Instagram screenshot)

“To je tuga. Sjedim u svojoj hotelskoj sobi u Londonu i plačem,” napisala je. “Već dugo se osjećam beznadno. Mnogo hodam po ovom gradu i susrećem obožavatelje koji su zaista probudili nešto u meni.”

Jelena Perčin o odnosu s Momčilom i ‘Sjenama prošlosti’: ‘Prelomila sam uz podršku bliskih ljudi’


Jedan pratitelj ju je ispod objave pitao što se opet dogodilo. “Opet? Niste čuli ni 5 posto. Nemate pojma”, odgovorila je ona. Još jedna osoba ju je pitala tko ju je spriječio da progovori (vjerojatno o navodnom zlostavljanju u glazbenoj industriji), ona je odgovorila “Oni te kažnjavaju”.

Jedan korisnik je pak napisao da samo pokušava privući pažnju za svoj novi singl “I’m the Drama” (Ja sam drama), na što je ona odgovorila “Sita sam”. Njena uplakana snimka privukla je brojne komentare, a među ostalima javila se i Vlatka Pokos, koja je napisala jednostavno “lažne suze”.

 

 


Komentari