Vlado Kalember iznenadio priznanjem: ‘To mi je supruga s kojom živim već jako dugo’

Vlado Kalember (Foto: Biljana Blivajs / CROPIX)

Ove godine obilježava se točno 12 godina od izlaska albuma s kojim su Srebrna krila napravila svoj povratak na glazbenu scenu, a da se još uvijek ne planiraju umiroviti, najbolje govori i činjenica da su ove godine izdali svoj novi album pod nazivom “Opasno je ljubiti ženu”.

Frontmen benda i jedan od najpoznatijih glazbenika s područja bivše države, 71-godišnja Vlado Kalember sada se prisjetio svojih početaka u grupi, a otkrio je i zašto se ne planira tako skoro oprostiti s pozornicom.

“Odrastao sam u vremenu u kojem je svirati u bendu bilo najveća fora. Važnije nego igrati u Barceloni ili Realu. Tako da sam s 15-16 godina uspio nabaviti gitaru i bjesomučno udarao po njoj. Pjevati sam počeo kasnije. Prvo kao prateći vokal, a kada sam postao profesionalac, počeo sam i ozbiljnije. Zaista nisam u toj dobi maštao da ću biti pjevač, ali kada smo krenuli kao Srebrna krila, ja sam to doživljavao kao, eto, sviram u bendu”, pojasnio je pjevač za tportal.

Vlado Kalember u osmom desetljeću života i dalje uživa na pozornici (Foto: Biljana Blivajs / CROPIX)

“Vječno sam joj zahvalan”

Također, kako je ispričao za spomenuti medije, Kalember na pozornicu gleda vrlo emotivno te priznaje da mu svakodnevni izlasci na istu pomažu u očuvanju mladolikosti duha.

“Kada sam počinjao, pozornica je bila moja ljubavnica, kojoj sam s puno strasti svraćao tu i tamo. Sada mi je pozornica supruga s kojom živim već jako dugo. Živimo u prekrasnom i vrlo kvalitetnom braku s puno ljubavi, poštovanja i strasti. Ona me podržava i održava da budem maksimalno zdrav i da ne ostarim prerano. Vječno sam joj zahvalan”, pojasnio je glazbenik slikovito.

Vlado, koji je u braku s bivšom suprugom, violončelisticom Anom Rucner, dobio 18-godišnjeg sina Dariana, u razgovoru se osvrnuo i na svoj odnos s jedincem priznavši ponosno kako mladić već sada vrijedno zarađuje svoj novac.


Ana Rucner raznježila dirljivom fotografijom sina koji moli pred križem: ‘Ovo je posebna milost’

“Svi smo jako sretni s njim”

“Moj sin je moj (naš) ponos, moja sreća najveća. Često ide sa mnom na nastupe i obavlja posao tehničara. Brine se za puno toga. Ide sa mnom, obavi posao i za to biva plaćen. On odmalena zna da se novac zarađuje”, kazao je Kalember te se potom osvrnuo na činjenicu koliko mu Darian fizički nalikuje.

“Da, nevjerojatno je koliko mi je fizički sličan. Od najranijeg djetinjstva voli elektroniku, stalno nešto radi, popravlja, mijenja, kupuje. Svi smo jako sretni s njim”, zaključio je pjevač.

Podsjećamo, Kalember i 30 godina mlađa violončelistica vjenčali su se 2006. godine, a iz onog što je bila ljubav na prvi pogled, ubrzo je stigao i njihov sin Darian. Međutim, osam godina kasnije, dvojac se odlučio sporazumno razvesti, a danas nerijetko ističu koliko se i dalje međusobno poštuju i vole kao prijatelji i suradnici.


Komentari