Visoke tenzije u Supertalentu, Bilman spustio Tomčićki: ‘Privatizirat ću ovaj moment’

Žiri Supertalenta (Foto: Supertalent screenshot)

Večerašnja audicijska emisija Supertalenta puna je nevjerojatnih i kreativnih točaka. Od mađioničara, akrobatkinje, čovjeka koji svira na slamci pa do skupine stripera koja je izvela show pred Majom i Martinom, večerašnji nastupi iznenadili su, oduševili i nasmijali.

Međutim najneobičniji do sad, svakako je bio nastup umirovljenika Jovice Nikolića iz Lapova. Jovica ima neobičan dar za stvaranje priča, a karakteristično je to što svaka riječ u njegovim pripovijetkama počinje na isto slovo.

Jovica se htio predstaviti kao “obično neobični pjesnik i pisac iz Šumadije“, što je barem prema našem sudu, svakako uspio. Za točku je napisao dvije priče “Pronalazak parnjače” i “Seksi selo“. Obje priče je recitirao na zabavan način, a prva priča je toliko nasmijala žiri da je morao pauzirati točku.

‘Konačno nešto novo’

Kad je završio s drugom pričom Martina Tomčić mu se obratila i rekla da mu se mora ispričati. “Imala sam jednu lošu pretpostavku kako će ovo završiti“, rekla je Martina, na što joj se Bilman ubacio u riječ. “Predrasuda se to zove”, ispravio ju je kolega.

Tomčićka pobjegla s pozornice Supertalenta: ‘Ovu Martinu treba izbaciti’


“Sad ste demantirali tu moju predrasudu. I privatizirat ću ovaj moment. Imate li pripremljenu pričuvnu priču na slovo M kao što je Majino i moje ime”, upitala je natjecatelja, na što joj je on spremno odgovorio da svakako ima i da je ta priča također zanimljiva. Zatim je ispričao priču “Markovački mafijaši“.

Jovičine priče oduševile su i gledatelje koji su ga nahvalili na društvenim mrežama. “Konačno nešto novo, neobično, a talent je. Svaka čast. Smisliti ijednu je umijeće, a posebno na sva slova. A još to držati u glavi. Za to memorija mora biti bolesna, još u tim godinama. Za svaku pohvalu”, “Bravo ovo još nismo čuli ni vidjeli od sutra pišem i ja, bravo čovječe”, “Ajde barem malo za promjenu neka pozitiva, talenti, smijeh, dobra energija sve ono čega je sve manje u zadnje vrijeme, kako se opustim uz ovu emisiju ama baš svaki put”, nizali su se lijepi komentari na ovaj nastup.


Komentari