Više se ne skrivaju: Milica iz ‘Kumova’ otkrila da je u vezi s našim poznatim rukometašem

Petra Kraljev (Foto: Instagram)

Hrvatska je dobila novi par na domaćem zvjezdanom nebu.

Glumica Petra Kraljev, koju publika trenutno gledao kao Milicu u ‘Kumovima’ te hrvatski rukometni vratar, Filip Ivić, otkrili su putem Instagrama da su u vezi.

Lijepa glumica i zgodni sportaš pohvalili su se fotografijama s godišnjeg odmora, a pratitelji su ih ubrzo zasuli brojnim komplimentima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filip Ivic (@ivicfilip16)


“More, sol i ljubav”

“Divan ste par, sretno vam dalje”, “Predivni, uživajte”, “Najljepši par”, pisali su pratitelji ispod objave uz koju je dvojac kratko dodao: “More, sol i ljubav”.

Petra i četiri godine mlađi rukometaš trenutno ljetuju na Korčuli, a da je sretno zaljubljena, Petra je i sama otkrila na nedavno održanom Splitskom festivalu.

“Samo ću reći da ima i da sam sretna. Baš nakon dugo, dugo vremena sam ispunjena i sretna”, kazala je tada glumica ne skrivajući zaljubljeni osmijeh na licu za koji je, kako sada znamo, zaslužan naš rukometaš.

Svi pričaju o burnom životu nove djevojke Danija Olma: Bivši joj završio u zatvoru pa se udala za ‘narcisa’

Ranije raskinula zaruka

Inače, poznata Splićanka ranije je bila zaručena za Nikolu Reljića, međutim, do oltara ipak nisu došli.

“U ovoj životnoj fazi trebalo je donijeti odluku – ljubav ili posao, kocka je pala na posao”, kazala je glumica jednom prilikom za domaće medije.

Također, svojedobno se pisalo i da ljubi vlasnika restorana Tač, Tina Miletića, no čini se kako je njezino srca ipak osvojio rukometaš.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Kraljev (@petra_kraljev)


Komentari