Viralna snimka: Svi pričaju o reakciji koju je Severina imala kad je ugledala Đokovića na svom koncertu

Severina (Foto: Zvonko Pavic / CROPIX)

Večer za pamćenje sinoć su imali posjetitelji poznatog dubrovačkog kluba u kojemu je nastupila Severina, a kao poseban gost večeri koji je iznenadio okupljene pojavio se srpski tenisač Novak Đoković.

Naime, na društvenim su se mrežama pojavile snimke iz publike koja je uživala u Severininom koncertu, a prava euforija stvorila se u trenutku kad se na pozornicu popeo ni manje ni više nego najbolji tenisač na svijetu.

“Nole, Nole”, vikali su oduševljeni fanovi iz publike, a kamera je zabilježila i 52-godišnju pjevačicu koja je publiku poticala na pljesak te se naklonila tenisaču kad je silazio s pozornice.

@dcotic Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show! 👻✌🏽 #dubrovnik #severina #djokovic #fyp #foryou #foryoupage #balkantiktok #novakdjokovic #revelin #cultureclubrevelin ♬ original sound – danielacotic

“Đoković ukrao show”

“Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show”, stoji u jednoj od sinoćnjih snimki obožavatelja koji je uhvatio trenutak u kojem Đoković pleše na stihove pjesme Tarapana.

Inače, prije koncerta u noćnom klubu, tenisač je uživao u šetnji Stradunom, a snimljen je i kako sjedi u tamošnjem kafiću.

Novaku ovo nije prvi posjet Dubrovniku, dapače, prilikom zadnjeg dolaska u jedan od najljepših hrvatskih gradova, tenisač je za isti imao samo riječi hvale.


Severina zabrinula pratitelje objavom s aerodroma: ‘Ovaj čovjek je stalno iza mene, prati me’

Dubrovnik mu je posebno drag

Tako je prošlog ljeta s obitelji uživao na svojoj jahti u Dubrovniku, a snimljen je kako se sa suprugom Jelenom i djecom zabavlja u vodenom parku.

“Najbolje se odmaram u moru, ali uvijek imam nekih fizičkih aktivnosti”, izjavio je tenisač tada i nazvao Dubrovnik biserom Jadrana.

Podsjećamo, ovaj 36-godišnji tenisač slovi za jednog od najuspješnijih tenisača svih vremena, a njegova najveća podrška u karijeri zasigurno je supruga Jelena s kojom je dobio dvoje djece.


Komentari