(Video) Nina Badrić bez riječi nakon poteza publike na njenom posljednjem nastupu: ‘Ukrali ste mi srce’

Nina Badrić (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Pjevačica Nina Badrić u svoj je 51. rođendan proslavila radno. U Đakovu je održala koncert, ali nije očekivala iznenađenje koje joj je priredila publika.

NAJAVILA ZAGONETNI DUET: Nina Badrić snimila pjesmu s velikom zvijezdom, znamo o kome se radi! Fanovi će ‘poludjeti’

Odjevena u hlače i bluzu s uzorkom poljubaca, Nina je 4. srpnja zablistala na bini. No, zbog onog što je jednoglasno odjeknulo iz publike, pjevačica je zasuzila.

Dijelić atmosfere s nastupa podijelila je na svojem Instagramu uz opis : “Ukrali ste mi srce Đakovo. Nisam mogla zamisliti ljepši rodjendan nego na pozornici s vama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Dokle god me dobri Bog čuva i dok mi vi držite leđa, ne može mi ni’ko ništa. Samo meni svira bend jer 04.07. jee mooj daaan”, napisala je Badrić.

Nina Badrić (Foto: Antonio Balic / CROPIX)

Publika je uz instrumentalnu pratnju Ninina benda zapjevala pjesmu “Sretan rođendan” i ostavila je bez teksta. Dok je s pozornice u nevjerici slušala čestitku, uspjela je izustiti jedino “Hvala”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Pozdravila je vjerne obožavatelje i napustila binu dok je trajalo skandiranje njena imena.

Podsjećamo, ova pjevačica desetljećima je na domaćoj estradi gdje niže hitove poput “Dani i godine”, “Čarobno jutro”, “Takvi kao ti”, “Ja za ljubav neću moliti” i mnoge druge. Duet “Nemoj” s kolegom Petrom Grašom objavila je prošlog mjeseca.

‘NE NASJEDAJTE…’ Nina Badrić shvatila da je žrtva krađe pa upozorila obožavatelje

Nedavno je bila žrtva krađe identiteta, gdje je njen lik korišten u svrhu promocije jednog proizvoda za mršavljenje. “Ne postoji dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite. A ni čarobni štapić. Kako kaže moj prijatelj, samo probušena žlica”, poručila je Nina tom prigodom.


Komentari