Vesna Pisarović iznenadila komentarom o drogama na estradi: ‘Svi smo mi probali nešto’

Vesna Pisarović (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Vesna Pisarović neizostavno je ime na plejlistama svih tuluma, ali i radijskih postaja u svojoj više od četvrt stoljeća dugoj glazbenoj karijeri. No, u jednom trenutku se povukla iz javnosti i posvetila jazz karijeri u Berlinu, a upravo o tome govorila je srpskoj Pink televiziji u emisiji Premijera.

“Ja sam otišla studirati jazz u Haag, pa na magisterij pjevanja u Londonu. Onda sam otišla u Berlin na jedan jazz koncert, zaljubila se u jedan bend i počela od nule. Preselila sam se u Berlin i još uvijek sam na relaciji Zagreb-Berlin. Izdala sam pet albuma i onda su se dogodili klinci”, rekla je pjevačica aludirajući na činjenicu kako su njezine stare hitove otkrile mlađe generacije.

“Ne volim slavu niti biti prepoznata, iako volim glazbu i publiku. Kad sam u javnosti, obično nosim šiltericu i hodam kao muško, nikad nisam previše sređena. Glas me jedino odaje pa me znaju prepoznati”, priznala je pjevačica te istakla.

‘Droge ima svugdje’

“U inozemstvu pjevam isključivo jazz, to sam druga ja, dok u Hrvatskoj i Srbiji uz jazz pjevam i pop. Od tog trenutka koncerti su se zaredali, tako da uskoro izdajem i pop album, prva će pjesma izaći 1. rujna”, dodala je Pisarović te odogovorila na upit novinarke o drogama na estradnoj sceni.

“Droge ima svugdje, među studentima, osnovnoškolcima, droge ima sve više. Ona je dostupna i više je nije problem naći, to je samo stvar individue koja ima želju probati. Svi smo probali nešto, netko stane u nekom trenutku, netko ode dalje.


Mislim, to je normalna stvar, samo se treba educirati javnost u smislu da ukaže na one krajnje problematične, ekstremne probleme koje droga radi, ili alkohol. Treba sve umjereno, to je jako teško za nas ljude”, rekla je pjevačica.

Iznervirana Marija Šerifović prekinula koncert: ‘Da mi sin bude kao vi, ubila bih se’


Komentari