Vesna Pisarović i Ozren Pupovac doselili u metropolu? ‘Zagreb je puno ugodnije mjesto za život od Berlina’

Legenda hrvatske pop scene Vesna Pisarović odlučila se vratiti u Zagreb. Sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom Milorada Pupovca živjela je u Berlinu, ali se zbog povratničkog koncerta vratila u Hrvatsku.

Ono što je trebao biti samo privremeni povratak, postao je trajni kada je zemlju zahvatila pandemija koronavirusa.

“Početkom prošle godine pripremala sam veliki pop – koncert u Domu sportova, koji je zbog pandemije, odgođen, pa sam jednostavno ostala ovdje. U ovom trenutku Zagreb je puno ugodnije mjesto za život od Berlina. Iako nemam priliku nastupati i odlaziti na koncerte, tu se bolje i slobodnije osjećam jer mogu izaći u prirodu. No, zbog korone i potresa to ipak nije grad koji poznajem otprije”, otkrila je pjevačica za Gloriju.

Iako joj je odmor od koncerata dobro došao na početku pandemije, život glazbenika joj je ubrzo počeo nedostajati.

“S obzirom na to da godinama nastupam sa svojim jazz bendom diljem svijeta, snimam jazz pjesme i albume u suradnji s njemačko – francuskim i američkim glazbenicima, predah mi je dobro došao i prva tri mjeseca sam iskoristila da se dobro naspavam. No, u lipnju 2020. počelo mi je sve nedostajati – i moji nastupi, i odlazak na koncerte drugih glazbenika”, priznala je Vesna.

Osim Zagreba, Vesna redovito posjećuje rodnu Požegu, gdje uživa u omiljenom hobiju – biciklizmu.


“Otkrila sam odlične biciklističke puteve! Bavim se cestovnim biciklizmom, baš kao i suprug, a oko Požege stvarno ima prekrasnih ruta. Imam i odličnu ekipu i u ovom sam sportu našla najbolji ispušni ventil, uživam u prirodi i to je moja meditacija, način rješavanja stresa. Jazz, naime, traži puno discipline i bicikliranje mi pomaže da se usredotočim”, ispričala je Vesna.

Pjevačica i sin Milorada Pupovca u sretnom su braku već 11 godina. Vjenčanje je bilo ležerno, a Vesna čak nije nosila vjenčanicu.

“Nisam imala vjenčanicu. Udala sam se u trapericama i čizmama. Vani je bilo hladno, kraj listopada. I suprug Ozren je isto bio ležerno odjeven, htjeli smo da tako bude”, ispričala je Vesna.


Komentari