Vesna Dragojević otkrila kako ju salijeću udvarači: ‘Prišao mi i ljubi mi ruke, kasno si se sjetio Zorane!’

Vesna Dragojević (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Udovica legendarnog Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević, gostovala je kod Giuliana u večernjem showu na Radio Dalmaciji. Ondje je, u nešto drugačijem tonu od onoga na koji je javnost naviknula, govorila o vlastitoj mladosti, kozmetičkim zahvatima, ali i udvaračima.

‘Vesna, dobro mi izgledaš’, pohvalio ju je Giuliano, na što je ona ispalila: ‘Hvala, ali na tu temu ne radim ništa’ i nasmijala pjevača.

‘Ne idem na tretmane, ne idem nigdje, da ti pravo rečen! Sve je prirodno, kako i je, ne volim to da se sad idem negdje bockat, ne pada mi na pamet’, dodala je.

Vesna Dragojević
(Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

‘Kasno si se sjetio, Zorane!’

Svojedobno vrlo tiha i povučena djevojka, tijekom srednje škole često se zaljubljivala u popularne momke, ali, kako je ispričala Giulianu, oni je nikada nisu primjećivali niti doživljavali.

‘Bile su im uvijek zanimljivije druge. Ali kad danas i zadnjih godina dođem u Dubrovnik… vidim da im je krivo! Zadnji put ovaj jedan Zoran, šta je bio sa mnom u razredu, ja sam bila zaljubljena u njega, prišao mi je kad je bio koncert za Olivera, ljubi mi ruke… Kasno si se sjetio, Zorane! Rekla sam mu: na što ti sliče ove tvoje za kojima si trča‘, di su?’, ispričala je kroz smijeh te dodala kako je uvijek bila preozbiljna za svoje godine.

‘LJETI SU SE UVIJEK NATJECALI…’ Vesna Dragojević otkrila detalje prijateljstva Olivera i Jasmina: ‘Uvijek je o njemu lijepo govorio’


‘On je svaki dan mijenjao te ženske’

U emisiji se prisjetila i anegdote s Oliverom koji je, kada mu je Vesna zapela za oko, već ima drugu djevojku.

‘Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan mijenjao te ženske… On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sjedi on u gradskoj kavani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: ‘Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!‘ A kažem ja njemu: ‘Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana!‘’, prisjetila se i dodala:

Vesna i Oliver Dragojević u mladosti
(Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

‘On je bio izgubljen slučaj, u Dubrovniku nitko nije šljivio Trubadure, još on tada nije pjevao, svirao je gitaru… U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudio cijelu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici… Brzo je on upoznao moje, došao kod nas doma, kod nas je jeo, ja sam mu prala robu, a jadan… imao je 62 kilograma. Ali ja sam se zaljubila, čovječe!’

(FOTO) NAJLJEPŠI DAR Vesna Dragojević okružena Oliverovom unučadi za rođendan nasmijala i ‘rastopila’ prijatelje

‘Ja sam ga uzdržavala, bio je sponzoruša’

Također, priznala je i kako je na početku njihova zajedničkog života ona bila ta koja je zarađivala i uzdržava obitelj, a za Olivera se našalila pa rekla kako je tada bio ‘sponzoruša’.

On je bio sponzoruša, ja sam ga uzdržavala, ja sam kupila vere, moji digli kredite da uredimo stan… Kad smo se oženili, nas je jedanaestero živjelo osam godina u istom stanu‘, pojasnila je te dodala kako joj je taj period života bio izrazito izazovan.

Oliver i Vesna Dragojević
(Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Za kraj, otkrila je i kako joj je inbox na Facebooku zatrpan porukama udvarača.

‘Ja ne volim društvene mreže, iako sam demokratična i nisam staromodna, ali ja bih to sve ukinula. Nevjesta mi je otvorila Facebook onda kad je Oliver bolovao, trebalo mi je zbog nekih doktora iz Amerike. Ali malo sam ja to koristila, jednom u tri mjeseca. Ma ne čitam ja ni portale, ni vijesti… sve me to uznemirava. U inbox su mi počeli slati neke bračne ponude, pa više tamo ne idem! Ne otvaram Facebook, ne javljam se više nikome. Jedan se javlja, različita imena, a uvijek ista slika, ma nisam ja blesava‘, zaključila je Vesna.


Komentari