Vesna Dragojević iznenadila priznanjem o Oliveru: ‘On je svaki dan mijenjao te ženske’

Oliver i Vesna Dragojević (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Udovica neprežaljenog Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević, prisjetila se mladenačkih dana i početka romanse s Oliverom te je podijelila neke nepoznate detalje iz njihova života.

Bila je jedna Jelena, ja je znam. On je svaki dan mijenjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sjedi on u gradskoj kavani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: ‘Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!‘ A kažem ja njemu: ‘Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana”, rekla je u Giulijanovom večernjem showu na Radio Dalmaciji.

On je bio sponzoruša, ja sam ga uzdržavala, moji roditelji su se zadužili da srede stan… Kad smo se vjenčali, nas jedanaest smo živjeli u istom stanu osam godina! Ujutro bi svi pobjegli, a ostale bi svekrva i ja. Ona je tada imala godina kao ja sada, no meni se činilo da je bila toliko stara. Imale smo odličan odnos, svi su se čudili tome”, dodala je.

Vesna i Oliver Dragojević u mladosti
(Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Zbog Olivera se preselila u Split

Kad je upoznala Olivera, Vesna je živjela u Dubrovniku, a on u Splitu pa su neko vrijeme vezu održavali na daljinu.

“Nismo prekinuli jer sam svaki vikend odlazila autobusom u Split, a u ponedjeljak već bila u Dubrovniku na svom radnom mjestu, u dubrovačkoj bolnici. Nakon desetak mjeseci ipak mi je sve to silno putovanje dodijalo i preselila sam se u Split. Oženili smo se u proljeće 1974.”, ispričala je.

Morski je vuk preminuo u splitskoj bolnici 2018. nakon duge bitke s teškom bolesti. Godinu dana borio se rakom pluća, ali nažalost zauvijek nas je napustio u 71. godini života. Dan prije njegovog pogreba proglašen je i Danom nacionalne žalosti.


Oliverov posljednji ispraćaj bio je nešto posebno veličanstveno, ali i dostojanstveno. Dva dana nakon smrti, na tisuće obožavatelja se okupilo u Splitu kako bi ispratili Olivera uz bakljadu ispratili na posljednji počinak u Veloj Luci.

Vesna Dragojević otkrila kako ju salijeću udvarači: ‘Prišao mi i ljubi mi ruke, kasno si se sjetio Zorane!’


Komentari