Veliki dan za Anđu Marić, od jutra joj pristižu čestitke: ‘Prezgodan ti je”‘

Anđa Marić (Foto: RTL)

Zagrebačka umjetnica, pjevačica i spisateljica 47-godišnja Anđa Marić jedno je od aktivnijih domaćih imena na društvenim mrežama. Osim što se ne libi iskreno govoriti o nekim osjetljivim životnim temama, često dijeli i trenutke iz svog privatnog života.

Tako je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog sina Gašpera čime je oduševila pratitelje. Napisala je kako slavi 21. rođendan, a mnogi su mu odmah i čestitali.

“Predivan ti je sin Anđo”, “Sretan ročkas tvom zgodnom sinu”, “Zgodan na mamu”, komentirali su brojni obožavatelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)


‘Moje slovenske bebe’

Ovo nije prvi put da naša bivša manekenka objavljuje sliku svog sada već odraslog sina. Naime, prije dvije godine mnoge je oduševila fotografija koju je tada objavila.

“Došle su mi moje najdraže slovenske bebe. Lijevo je moji Gašpi, desno je Vidian, prva beba koju sam upoznala tamo i Gašpijev prijatelj od rođenja”, napisala je tada Anđa uz fotografiju na kojoj je nasmijana pozirala s dečkima.

Podsjetimo, Anđa je 21-godišnjeg Gašpera dobila u braku s bivšim suprugom, Primožem Dolinčarem, a razvod i bitka za skrbništvo nad Gašperom nisu bili nimalo jednostavni. Mučna bitka trajala je punih sedam godina, a nakon što je sin prvotno dodijeljen ocu na brigu u Sloveniji, 2016. je u konačnici skrbništvo dobila Anđa.


Komentari