Velika tragedija mlade pjevačice, na rubu suza priznala: ‘Mislila sam da je to kraj’

Antonia Dora Plečko (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Na Novoj TV počela je u nedjelju navečer nova sezona showa Tvoje lice zvuči poznato, na kojem je prva nastupila pjevačica Antonia Dora Plečko. Antonia se za show transformirala u legendarnog pjevača Mišu Kovača.

Inače, Antonia je na Novoj TV već nastupala i to u showu Supertalent 2009. godine još kao djevojčica te ju je tada šira javnost imala prilike bolje upoznati. U showu Tvoje lice zvuči poznato otkrila je žiriju zašto je nije bilo u javnosti posljednje dvije godine.

Antonia Dora Plečko kao Mišo Kovač u showu Tvoje lice zvuči poznato (Screenshot: Nova TV)

“Imala sam tragediju u obitelji. Prvo mi je umro stric, koji je uvijek bio tu za mene, a onda sam izgubila tatu. Mislila sam da je to kraj, ali nije. Tata je uvijek govorio da bih baš ja trebala biti u showu Tvoje lice zvuči poznato jer baš na njega imam dar za imitaciju i sigurna sam da su i on i stric sretni i ponosni i da me gledaju u svakom trenutku”, otkrila je žiriju Antonia na rubu suza.

Trenutak u Dnevniku Nove TV iznenadio voditelje: ‘Nisam ga prepoznao, ovim putem mu se ispričavam’

Same pohvale

Za nastup u stilu Miše Kovača odnosno interpretaciji pjesme ‘Drugi joj raspliće kosu’ dobila je od žirija same pohvale.


“Nema mi veće časti nego dati prvi komentar. Antonia, što je ovo bilo? Mislim da nismo mogli započeti emisiju na ljepši način”, osuševljeno je komentirala Minea.

Antonia Dora Plečko (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

“Jako sam dobar s Mišinom kćerkom Ivanom. Siguran sam da će ona ovo gledati, kao i Mišo, tako da svaka čast i bravo”, rekao je Mario Roth.

“Ne samo da je ovo Mišo iz ere koju ja najviše volim, nego si zaista to donijela u punom sjaju, pazeći na svaki detalj”, pohvalio ju je Goran Navojec.


Komentari