VELIKA RADOST ZA HRGOVIĆA: Nakon sinoćnjeg nokauta, sljedeću subotu meč života!

Instagram

Iduće subote boksač Filip Hrgović (27) oženit će svoju dugogodišnju djevojku Marinelu Čaju. Nakon točno jedne minute nokautirao je protivnika, a sada se okreće najvažnijem meču svoga života koji ga čeka sljedeći vikend.

Nakon cjeloživotnog poznavanja,  šest godina veze i prošlogodišnjih zaruka lijepa Marinela i njezin izabranik Filip stat će pred oltar. U posljednje smo vrijeme  Marinelu sve češće mogli vidjeti i kako bodri svog Filipa uživo na njegovim mečevima.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

So proud of my love❤️ Happy to share this beautiful moment with You ? congrats!!! ? #graduation #mojaMarchy #? #teamHrgovic


Objavu dijeli Filip Hrgovic (@filip_hrgovic)

– Marinela je cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama – rekao je svojedobno Hrgović.

Dodatno ih je zbližila ljubav prema sportu jer Marinela  trenira odbojku u drugoligaškoj Dubravi pa oboje razumiju što znače naporni treninzi i odricanje.


Komentari