Velika promjena u životu Gorana Ivaniševića: Iznenadna objava stigla kao grom iz vedra neba

Goran Ivanišević (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Kao grom iz vedra neba stigla je vijest kako proslavljeni hrvatski tenisač, 52-godišnji Goran Ivanišević više nije trener najboljem tenisaču na svijetu, 36-godišnjem Novaku Đokoviću.

Vijest je to koju je objavio na svom Instagram profilu sam Novak otkrivši kad je došlo do ove odluke.

Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to davne 2018., a Marian i ja smo htjeli uvesti inovacije i unijeti malo magije serviranja u naš dvojac. Zapravo, ne samo da smo dobili servis, već i puno smijeha, zabave, broj jedan na ljestvici na kraju godine, rekordna postignuća i još 12 Grand Slamova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame?”, započeo je Đoković.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)


“Odlučili smo prekinuti suradnju”

Goran i ja smo prije nekoliko dana odlučili prekinuti suradnju. Naša kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam što mogu reći (nisam siguran da je on) da smo, osim što smo zajedno osvajali turnire, imali i sporednu bitku u “Čovječe, ne ljuti se” koja je trajala… mnogo godina.

I taj turnir za nas nikad ne prestaje. Šefinjo hvala na svemu, prijatelju. Volim te”, zaključio je najbolji tenisač šokiravši tako mnogobrojne obožavatelje i ljubitelje tenise.

Novak nije navodio razloge ove odluke, ali sudeći po tome da je istu putem svog Instagram profila podijelio i sam Goran uz emotikon srca, jasno je kako s njihovom poslovnom suradnjom ne prestaje njihovo prijateljstvo.

Obrat u slučaju Ivanišević-Dragović: Skandal o kojem svi pričaju dobio svoj nastavak

Bivša ga tužila zbog obiteljskog nasilja

Podsjećamo, vijest o novoj promjeni u životu proslavljenog hrvatskog tenisača došla ne netom nakon što se u javnosti smirila bura oko skandala u koji je bio upleten s bivšom suprugom Tatjanom Dragović.

Naime, kako je krajem prošle godine dospjelo u javnost, tenisač je podigao niz tužbi protiv bivše supruge i njihove 20-godišnje kćeri Amber, a Tatjana je Gorana tužila za obiteljsko nasilje.

Goran se potom oglasio na Instagramu otkrivši kako tuži bivšu suprugu zbog novca koji je zaradio prije i tijekom braka, a Općinsko državno odvjetništvo je naknadno, u siječnju ove godine, odbacilo prijavu Tatjane Dragović za obiteljsko nasilje.


Komentari