Vatroslav se oglasio o navodnoj vezi Valentine i Tonija: ‘To kod muškarca nije toliko bitno’

Vatroslav Tijan komentirao navodnu vezu bivše supruge (Foto: RTL/Instagram/Screenshot/kolaž)

Nedavno je na RTL-u je s emitiranjem krenula i nova sezona showa “Ljubav je na selu” koju gledatelji mogu pratiti nedjeljom, ponedjeljkom i utorkom u večernjem terminu.

I dok se na malim ekranima farmeri i njihove odabranice još uvijek tek upoznaju, na društvenim mrežama se prije koji dan pojavila snimka koja je postala predmetom rasprave među gledateljima showa.

Naime, na spornom videu, Valentina Kordić i farmer Toni uhvaćeni su na ovogodišnjim Vinkovačkim jesenima kako se dobro raspoloženi drže za ruke, a nakon što se isti pojavio na Instagramu i Facebooku, mnogi su gledatelji zaključili kako se između dvojca u showu dogodila ljubav.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli WE❤️VINKOVCI (@welovevinkovci)


Oglasio se Valentinin bivši

I dok nitko od glavnih aktera, kao ni sam RTL, nije komentirao glasine o navodnoj vezi, koja, ako nije samo još jedan u nizu načina privlačenje pažnje medija i javnosti, ujedno razotkriva kraj showa prije reda, o navodnoj novoj vezi svoje bivše supruge sada se oglasio Vatroslav Tijan.

Tijan i Kordić upoznali su se ranije u “Ljubav je na selu”, a svoju su vezu s malih ekrana ubrzo nakon showa ozakonili i brakom. U istom su dobili i dvoje djece, a ono što je započelo kao idilična ljubavna priča, ubrzo se pretvorilo u jedan od najpraćenijih javnih razvoda.

Valentina i Vatroslav prepucavali su se putem društvenih mreža, međusobno optuživali za razno razne stvari, a onda, prošle godine, u konačnici i razveli. Kordić je dobila skrbništvo nad njihovom djecom, a ove je godine odlučila ponovno doći u isti show.

Pojavila se snimka RTL-ovih kandidata kojom krše pravila showa: ‘Ovo je za tužbu’

“Nek’ im je sa srećom”

Vatroslavu su sad pak pratitelji ispod njegove posljednje objave na Facebooku ostavili fotografiju Valentine i Tonija s Vinkovačkih jeseni, a njegov komentar na istu, iznenadio je mnoge.

“Sreća da si se ti nje riješio”, poručila je Tijanu pratiteljica na što je Vatroslav odgovorio: “Nek’ im je sa srećom! Što su oni sretniji, bit će i naša djeca dok su s njom”.

Pratiteljica je dalje nastavila s komplimentima upućenim Vatroslavu, navodeći kako je “ljepši od Tonija”, a on joj je za kraj poručio: “U svakom slučaju, to kod muškarca nije toliko bitno. Važno je da je sposoban brinuti se o obitelji”.


Komentari