VATRENI ZASLUŽENO NA ODMOR: Rakitićev obiteljski ples i Perišićeva fotka zapalili net (VIDEO/FOTO)

Photo editor

Većina Vatrenih uputila se ili će uskoro na zasluženi godišnji odmor.

Većini je još uvijek gorak okus u ustima nakon  što nas je Portugal izbacio s europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Realno gledano, bili smo stvarno dobar tim i prava momčad, a Hrvatska se opet ujedinila.

Vatreni se sada vraćaju u rutinu, ondosno klupskim obvezama i pripremama za sljedeću sezonu. No sad je vrijeme godišnjih odmora, a naši dečki su to svakako zaslužili.

Naš nogometaš Ivan Rakitić objavio je na svom Facebook profilu video snimku koja najavljuje njegov odlazak na godišnji odmor. U videu su svi članovi obitelji Rakitić, a vidno se odmoru najviše veseli zgodna Španjolka Raquel Mauri. Ivan je u opisu videa jasno napisao “Kad kreneš na odmor!”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/rakitic.ivan.official/videos/836872633084303/” bottom=”30″]

I dok će se Rakitić tek uputiti na odmor, njegov suigrač Ivan Perišić već uveliko odmara i uživa u moru. Ivan uživa s obitelji u odmoru. Dečki naravno vrijeme krate nogometnom loptom, tako da je Perišić na radnom odmoru. Zasigurno kao prava braća navijaju za suprotne klubove, pa jedan nagovara tatu da dođe u Barcelonu, a drugi u Liverpool.

Facebook
Facebook



Komentari