Vanna oštro uzvratila na kritike: ‘Nije nimalo fer da me osuđujete jer ne znate’

Ivana Vrdoljak Vanna (Foto: Bozo Radic / CROPIX)

Nakon što je jučer objavljen popis članova hrvatskog žirija na 68. izdanju Eurosonga, na društvenim su se mrežama javili brojni koji smatraju kako naš žiri nije ispravno podijelio bodove.

Naime, u žiriju su sjedili producent Srđan Sekulović Skansi, pjevač Dino Jelusić, pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna, producent i tekstopisac Mihovil Šoštarić Lockroom te pjevačica i autorica tekstova Gina Victoria Damjanović.

A ono što im se najviše zamjera je činjenica da su srpskoj predstavnici dodijelili samo 3 boda dok je istovremeno Srbija, jedina uz Cipar, nama dodijelila maksimalnih 12 bodova.

Fanovi Eurosonga napali Dinu Jelusića: On im brzo uzvratio pa nastala javna rasprava

“Nije fer što me neki osuđuju”

Na brojne kritike oko ocjenjivanja na ovogodišnjem Eurosongu sad se putem Instagrama oglasila i sama Vanna.


“U Hrvatskom žiriju za ovogodišnji Eurosong je bilo pet osoba. Svatko od nas je glasao zasebno – po svojoj savjesti. Zbroj naših glasova je dao konačne ocjene”, započela je pjevačica.

“S obzirom na to da propozicije ESC-a ne dozvoljavaju objavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije ni malo fer što me neki od vas osuđuju bez da znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova”, poručila je.

Vanna se osvrnula na kritike glede ocjenjivanja Eurosonga (Foto: Instagram)

Srpska pjevačica ljutito: ‘Saznajte mi tko je žiri u Hrvatskoj’

Razljutili i srpsku pjevačicu

Inače, nakon što je hrvatski žiri Srbiji dodijelio samo 3 boda, putem X-a se oglasila njihova pjevačica Marija Šerifović koju je isto poprilično razljutilo pa je samo kratko poručila: “Saznajte mi tko je žiri u Hrvatskoj”.

Podsjetimo, hrvatski stručni žiri 1 bod je dao Cipru, Švedskoj 2, Srbiji 3, Francuskoj 4, Luksemburgu 5, Italiji 6, Ukrajini 7, Irskoj 8, Sloveniji 10 i 12 bodova otišlo je Portugalu.

Glasovi hrvatske publike su: Švicarska 1, Švedska 2, Armenija 3, Estonija 4, Irska 5, Francuska 6, Italija 7, Ukrajina 8, Slovenija 10 i Srbija 12.


Komentari