Valentina se oglasila nakon sporne snimke s Tonijem: Poslala jasnu poruku

Valentina i Toni (Foto: Instagram)

Jesu li Valentina i Toni iz ovogodišnje sezone RTL-ova showa “Ljubav je na selu” prije reda otkrili kraj emisije – pitanje je o kojem se posljednja dva dana raspravlja na društvenim mrežama.

Naime, ondje se pojavila snimka spomenutog dvojca koji je uhvaćen na ovogodišnjim Vinkovačkim jesenima, a iz koje se, s obzirom na činjenicu da su se cijelo vrijeme držali za ruke, daje naslutiti kako im se u showu dogodila ljubav.

I ne bi tu bilo ničeg spornog da je emitiranje nove sezone showa završilo. Međutim, kako je ista tek krenula s prikazivanjem na malim ekranima, brojni su gledatelji na društvenim mrežama izrazili negodovanje zbog spojlanja emisije, a neki su komentirali i kako će dvojac zasigurno snositi određene sankcije od strane RTL-a.

Valentina Kordić se oglasila nakon sporne snimke s Tonijem (Foto: Instagram/Screenshot)

“Ja sam svoj cilj ispunila”

I dok se s RTL-a o ovom događaju još uvijek nisu oglasili, Valentina je odlučila putem svog Instagram profila poslati znakovitu poruku koja baca drugačije svjetlo na spornu situaciju.

Naime, čini se kako Kordić u “Ljubav je na selu” nije došla kako bi pronašla svoju srodnu dušu već zbog vlastite promocije. Tako je putem Storyja otkrila da je njezina Instagram objava pogledana gotovo 15 tisuća puta, a uz isto je kratko poručila: “Ja sam svoj cilj ponovnom prijavom u LJNS ispunila, čak i više od toga”.

Inače, Valentina je i ranije u showu, u epizodama koje su do sad prikazane na malim ekranima, dala naslutiti kako je Tonija izabrala zbog točno određenog cilja koji si je zacrtala.


Pojavila se snimka RTL-ovih kandidata kojom krše pravila showa: ‘Ovo je za tužbu’

 

“Najbolje da mi napravi dijete”

“Najbolje bi bilo kada bi bilo zajedno. Tada bi se mogli fotografirati zajedno, pa bi on mene fotografirao i napokon bi napravili još veći biznis od mog Instagrama. Najbolje da mi napravi dijete pa ćemo imati Instagram život”, rekla je Kordić u razgovoru s Vivien i Anđelom.

Podsjećamo, Valentina je već ranije sudjelovala u “Ljubav je na selu” gdje je upoznala Vatroslava Tijana za kojeg se, nedugo nakon showa, i udala. Par je u braku dobio i dvoje djece, međutim, njihova bračna idila nije dugo potrajala.

Dvojac se u konačnici i službeno razveo prošle godine, nakon što su se dvije godine javno prepucavali putem društvenih mreža, a Valentina je nakon razvoda od Tijana poručila kako je spremna za novu ljubav.


Komentari