Udala se popularna RTL-ova voditeljica: Nije skidala osmijeh s lica, a sudbonosno ‘da’ rekla u čarobnom okruženju

Ida Hamer (Foto: Instagram)

Popularna RTL-ova voditeljica, Ida Hamer, je ovog vikenda ‘stala na ludi kamen’. U prekrasnom prirodnom okruženju i veseloj atmosferi, rekla je ‘da’ svom dugogodišnjem partneru, a predivnu vijest je objavila na svojim društvenim mrežama.

Voditeljica emisije Top.hr, 29-godišnja Ida se udala za Kiju Kolarca, s kojim je već dugi niz godina u sretnoj vezi. Par je zavjete izmjenio pred matičarem u prekrasnom prirodnom okruženju, a sve u krugu svojih prijatelja i obitelji.

Dvojac je prvi ples otplesao uz pjesmu “Lutka” poznatog benda S.A.R.S., a sudeći po osmijesima mladenaca, par je doista uživao u svom posebnom danu.

Vjenčanje Ide Hamer (Foto: Instagram: screenshot)
Vjenčanje Ide Hamer (Foto: Instagram: screenshot)

Prošli vikend imala djevojačku

Podsjetimo, prošli je vikend Ida imala djevojačku zabavu. Tom se prilikom fotografirala u kratkoj bijeloj haljini, a preko iste je nosila lentu s natpisom: ‘Bride to be’ Iako nije otkrila previše detalja s djevojačke, iz objavljenog se moglo vidjeti kako se vesela zabava održala na bazenu.

Inače, Ida i Kolarac su se zaručili u srpnju prošle godine u srpnju. Tada je Ida na Instagramu objavila fotografiju na kojoj zaljubljeni par nasmijano pozira dok je u prvom planu bio zaručnički prsten.

U komentarima su tada uslijedile brojne čestitke među kojima su bile i one kolega s RTL-a kao što su Kristina Čirjak, Zorana Čičak Kulić, Donna Diana Prčić te brojni drugi.


Također, početkom lipnja ove godine, RTL-ovka je objavila fotografiju sa suprugom uz koju je kratko dodala “prvo desetljeće smijeha” čime je ujedno otkrila kako je sa svojim odabranikom već deset godina.


Komentari