Udala se kći bivšeg Vatrenog: Objavljene su prve fotke s raskošnog vjenčanja

Anamarija Asanović i Ivan Karačić (Foto: Instagram, screenshot)

Anamarija Asanović, kći umirovljenog Vatrenog Aljoše Asanovića, u petak je izgovorila sudbonosno ‘da’. Naime, ova 36-godišnja dizajnerica je uplovila u bračnu luku sa svojim odabranikom, ugostiteljem Ivanom Karačićem.

Ana i Ivan su u vezi još od prošlog proljeća, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, par se vjenčao u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu. Naravno, dvojac je bio presretna i nije skidao osmijehe s lica, o čemu svjedoče objavljene snimke i fotografije.

Jednom je prilikom Anamarija otkrila da ju je Ivan privukao svojom iskrenošću, otvorenošću i pogledima na život koje dijeli s njom. “Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme”, otkrila je u intervjuu za In magazin.

Vjenčanje Anamarije Asanović i Ivana Karačića (Foto: Instagram screenshot)

 

Nedavno se oženio i njen brat Antonio

Prije Karačića, bila je u dugogodišnjoj vezi s Marinom Siriščevićem, s kojim ima kćer Zorku. Prekinuli su 2018. godine.

Vjenčanje Anamarije Asanović i Ivana Karačića (Foto: Instagram screenshot)

Podsjetimo, ovo je u obitelji Asanović već druga proslava u posljednjih mjesec dana. Naime, Anin brat Antonio je početkom rujna u Zadru oženio svoju odabranicu, organizatoricu vjenčanja Josipu Skoblar, kćer nogometnog trenera Josipa Skoblara.



Komentari