U Zagreb stiže kontroverzna starleta koju su zamijenili za Kolindu: Mnogi su je osudili zbog načina na koji odgaja kćer

Coco Austin (Foto: Instagram)

Obožavatelji kultnog benda Body Count sitno broje do spektakularnog koncerta koji je najavljen za ovu nedjelju, 16. lipnja, na zagrebačkoj Šalati.

Šest godina nakon što su rasprodali koncert u Boćarskom domu, pioniri crossovera predvođeni jednim od najvećih rap izvođača svih vremena, velikim Ice T-jem, ponovno se vraćaju u Zagreb u sklopu svoje europske turneje u kojoj će, u manje od mjesec dana, održati čak 21 koncert.

A vjerne pratiteljice na turneji bendu su i Ice T-jeve supruga Coco te osmogodišnja kći Chanel koje pažnju privlače gdje god da se pojave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Coco (@coco)


Zajedno su 22 godine

Naime, 66-godišnji američki reper i glumac, kojeg šira javnost poznaje i po seriji ‘Zakon i red’, već je 22 godine u sretnom braku sa 45-godišnjom Nicole Austin poznatijom kao Coco Austin.

Coco, koja se proslavila kao glumica i model, nerijetko je bila na meti kritičara, a najviše osuda dobila je na račun svojih odgojnih metoda. Tako su je svojedobno kritizirali kad je otkrila kako i dalje doji tada petogodišnju kći Chanel, a brojne kontroverze prije koju godinu je izazvala i snimkom na kojoj djevojčica uči baku twerkati.

Malenu je jednom prilikom odvela i na manikuru te joj je dala ugraditi umjetne nokte koji nisu prikladni za djecu, ali ni taj put se nije obazirala na brojne osude javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Coco (@coco)

Zamijenili je za Kolindu Grabar Kitarović

Na svom Instagram profilu Coco danas često objavljuje sadržaj s kćerkicom pa se tako pohvalila i fotografija s europske turneje gdje su mama i kći bile jednako odjevene.

Djevojčici je napravila i njezin vlastiti Instagram profil na kojemu ima nešto manje od pola milijuna obožavatelja s kojima gotovo svakodnevno dijeli dogodovštine iz djetetova života.

Inače, atraktivnu starletu koja se proslavila i svojim bujnim oblinama, svojedobno su zamijenili za, ni manje ni više, nego bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, a Coco se tada o svemu oglasila na Twitteru.

Body Count i Ice T objavili singl ‘Psychopath’ s novog albuma uoči nastupa u Zagrebu

“Kolinda mi jako nalikuje”

“Sjećate se kako su me ljudi stalno mijenjali s predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar – Kitarović? Novinari me uvijek pitaju što mislim o tome. Moram priznati da mi jako nalikuje. Nemam ništa protiv da me uspoređuju s predsjednicom”, poručila je Coco referirajući se tad na situaciju kad su južnoamerički mediji objavili njene fotografije u bikiniju i zamijenili je za Kolindu.

Također, zanimljivo je spomenuti i kako 45-godišnjakinja vuče korijenje iz Srbije. Naime, njezini djed i baka po majci su u SAD stigli iz Srbije.

S obzirom na to koliko pažnje privlači svojom pojavom, nema sumnje kako će i ovaj dolazak u Hrvatsku proći pod budnim povećalom javnosti koja će, osim glazbenog spektakla, moći pratiti i slavnu obitelj u posjeti Hrvatskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Coco (@coco)


Komentari