U Superstar ove godine stiže i beogradska Jelena Rozga: ‘To mi laska, iako to može biti mač s dvije oštrice’

Žiri Superstara (Foto: RTL)

RTL-ov glazbeni spektakl ‘Superstar’ krenuo je u drugu sezonu potrage za talentima. Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković znaju što traže od kandidata, a njih je i u drugoj sezoni veliki broj. Prijave za ‘Superstar’ pristigle su iz cijele zemlje, regije, ali i ostatka svijeta.

Tako se ove sezone odlučila prijaviti i takozvana “beogradska Jelena Rozga” nakon što joj je prijateljica iz Hrvatske javila da su prijave za popularni glazbeni show krenule. Studentica socijalnog rada i pjevačica Marija Petrović obožavateljica je ovog glazbenog spektakla, a iznimno poštuje i članove žirija. U glazbu se, kaže, zaljubila još u vrtiću.

“Prijaviti sam se odlučila potpuno spontano, kada mi je prijateljica iz Hrvatske javila da su prijave u tijeku. Glazbu volim od malih nogu, od vrtića sam pjevala u zborovima, a ozbiljnije se pjevanjem bavim od 2017. godine”, otkrila je Marija.

Marija Petrović (Foto: RTL)

‘Slušam i alternativni pop’

Glazbom se Marija bavi, kaže, prilično ozbiljno , nastupa po beogradskim lokalima i privatnim proslava u akustičnom sastavu, a povremeno nastupa i u inozemstvu. S obzirom na njezin stas i glas, Mariji tepaju i da je beogradska Jelena Rozga. Takve usporedbe, kaže, veliki su joj kompliment.

“Povezivanje s Rozgom mi je veliki kompliment, uvijek mi laskaju takva uspoređivanja. Ljudi lijepo reagiraju kada izvodim njezine pjesme, budući da upravo njih najviše volim pjevati. Može to biti mač s dvije oštrice, mogli bi me okarakterizirati kao Jeleninu kopiju, što nikako ne želim”, otkrila je Petrović.

“Velika sam obožavateljica Rozgine glazbe, a budući da nju najviše stvaraju upravo Tonči Huljić i njegova supruga, mogla bi reći da bi se s njim mogla najviše povezati. Najviše slušam i izvodim domaću glazbu s fokusom na grupu ‘Magazin’, ali također vrlo rado slušam alternativni pop, a posebno Idu Prester”, zaključuje kandidatkinja druge sezone ‘Superstara’.



Komentari