U Simoninom domu se ne obilježava Halloween, ona oštro poručila: ‘Slavite Isusa, a ne Noć vještica’

Simona Mijoković danas živi u vjeri (Foto: Facebook)

Vjernici diljem Hrvatske sutra obilježavaju blagdan Svih svetih. Svetkovina je to u Katoličkoj crkvi kojom se slave svi sveci, a mnogi se prisjećaju svojih preminulih odlazeći na groblje i polažući svijeće i cvijeće.

No, isto tako, noć uoči Svih svetih, 31. listopada svake godine u svijetu se obilježava i Halloween. Večer kada se stavljaju maske i veseli uz bundeve. Ovaj običaj prigrlilo je i mnoštvo Hrvata koji ovih dana pripremaju svoju strašnu masku za proslavu Noći vještica.

Zagrepčanka došla na grob suprugu pa ljutito poručila: ‘Pa zar ni gram poštovanja prema mrtvima nemaju više’

U Simoninom domu se ne slavi Halloween

Međutim, stav Katoličke crkve vrlo je jasan kada je riječ o Halloweenu pa brojni vjernici negoduju zbog istog te pozivaju na bojkot ovakvih slavlja. Jedna od onih u čijem se domu ne slavi Halloween je i Simona Mijoković, nekada Gotovac, koja se u medije probile svojom burnom vezom s Antom Gotovcem.

Simona Mijoković
(Foto: Sandra Simunovic / CROPIX)

Danas Simona živi daleko od medija i skandala, a s novim suprugom Stanislavom Mijokovićem u vjeri odgaja njihovih četvero djece te kćer Gabrijelu koju je dobila u braku s Gotovcem. A upravo je vjeri posvećena i njezina posljednja objava na Facebooku gdje je jasno izrazila svoj stav glede Noći vještica.


‘UNATOČ MOJIM LUTANJIMA I GRIJESIMA…’ Simona Mijoković proslavila rođendan i uputila posebnu zahvalu

Simona Mijoković sa suprugom Stanislavom (Foto: Facebook)

‘Slavite Isusa, a ne Noć vještica’

Slavite Isusa, a ne Noć vještica‘, stoji uz fotografiju fra Zvjedana Linića uz koju je Simona dodala: ‘Budimo Isusovi do kraja, budimo autentični do kraja, budimo Njegovi ustrajni do kraja’.

Simona Mijoković pozvala na slavlje Isusa, a ne Halloween (Foto: Facebook/screenshot)


Komentari